Dome slatki dome
TEPISI, TAPISONI, ZAVJESE...

U Tepih centru počela velika jesenska rasprodaja
Objavljeno 24. rujna, 2020.
U Tepih centrima diljem zemlje gotovo cjelokupan asortiman tepiha, tapisona i zavjesa sada je dostupan po cijenama sniženim i do -55%

Jesen je pravo vrijeme za uređenje interijera, priprema koje omogućuju da se hladniji zimski dani provedu u što ljepšoj i ugodnoj atmosferi. Željenu transformaciju doma ili poslovnog prostora najlakše je postići dodavanjem ili zamjenom onih detalja koji vizualno najviše oplemenjuju prostor. Naravno, riječ je o tepisima i zavjesama, funkcionalnim ukrasima svakog interijera zbog kojih prostor zrači toplinom i udobnošću. Najširi asortiman tepiha, tapisona i zavjesa u Hrvatskoj ima Tepih centar gdje je počela 'Velika jesenska rasprodaja' gotovo cjelokupnog asortimana.

Ovaj specijalizirani lanac, najpoznatiji po asortimanu vrhunskih tepiha i velikim brojem poslovica diljem zemlje, sada ima i značajnu količinu artikala koji su sniženi i do -55%.
Naime, uloga tepiha u uređenju doma od velike je važnosti jer svojim oblicima, materijalima, načinima tkanja i bojama stvaraju efektne promjene te obogaćuju podne plohe. Naglašavaju željene dijelove prostora i presudni su za formiranje konačnog ugođaja. Odabirom pravih boja i dizajna tepiha, u kombinaciji s pomno odabranim zavjesama, jednim potezom dom se osvježava i tako nastaje vaša vlastita savršena oaza mira. U zadnje vrijeme se velika pažnja posvećuje i higijeni jer je poznato da se virusi i ostale nečistoće lako unose na cipelama ili talože na podovima te je potrebno i nešto češće mijenjati tepihe nego što je to prije bio običaj. To se posebno odnosi na dječje sobe na čijim podovima djeca u igri provode puno vremena.

Ljubitelji minimalističkog skandinavskog stila, često odabiru strojne tepihe koji dolaze u modernim plavkastima, zelenim, sivim i zemljanim tonovima. Jedni od najpopularnijih modela su iz linije „bestseller“. Krase ga mekana i udobna vlakna te moderan i minimalistički dizajn s iznimno gustim i sjajnim nitima koja čine njegovu efektnu rebrastu strukturu.
Sve ljubitelje vrhunske kvalitete, oduševit će vječni klasici ručne izrade koji će trajati dugi niz godina.  Orijentalni dizajn svojim specifičnim uzorcima i bojama pouzdano donosi dašak prošlosti i tradicije u svaki interijer. Ručni rad uz pregršt boja komad je dekora s pričom i detalj koji će instantno prostor objediniti u smislenu cjelinu. Vrlo traženi modeli su Mir, Kazak, Kashmir i drugi modeli ručne izrade.

Osim središnjih prostorija doma ili poslovnog prostora, tepisima i tapisonima mogu se upotpuniti i hodnici te ostale pred-prostorije. Moderni i svijetli tapisoni osvježit će sve skrivene kutke s malo danjeg svijetla te im omogućiti maksimalan dojam vedrine. Tapisoni su idealno rješenje i za skrivanje starih te istrošenih podova na povoljan, jednostavan i efektan način. Stručno osoblje 'Tepih centra' brzo  prilagođava ih prema željenim dimenzijama jer se režu i rube po mjeri.
Zavjese su jedan od rijetkih detalja doma kojim se u visini i prostranosti brzo i učinkovito mijenja cjelokupni dojam prostorije. Zastori i zavjese nisu samo ukras prozora već štite od sunčeve svjetlosti i propuha, omogućuju zvučnu izolaciju i privatnost od pogleda znatiželjnih prolaznika. U 'Tepih centru' se šivaju po mjeri i često kombiniraju sa sve popularnijim dekorima.
Stoga, iskoristite veliku jesensku rasprodaju 'Tepih centra s popustima i do -55% u poslovnicama na lokacijama Zagreb, Split, Varaždin, Rijeka, Osijek, Zadar i Pula ili za više informacija posjetite web trgovinu na internetskoj stranici: www.shop.tepih-centar.hr (promo)

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

DNEVNI BORAVAK

Estetika prostora za kvalitetu života

2

MANJE NAMJEŠTAJA I BOJA

Osvježavajuće promjene

3

FENG SHUI

Mjesto za zrcalo