Tehno
E SERIJA DONOSI BESPRIJEKORNO ISKUSTVO

Philips najavljuje ulazak u gaming sektor novom E linijom monitora
Objavljeno 25. rujna, 2020.
S obzirom na dosljedan i impresivan rast gaming industrije, Philips monitors prepoznaje sve veću potrebu korisnika za inovativnim i izvedbenim proizvodima koji mogu kombinirati dizajn s kvalitetnim značajkama. Sve u ovoj novoj seriji proučavano je kako bi se osiguralo besprijekorno i što zabavnije iskustvo korištenja, a dizajn se savršeno podudara s bilo kojim interijerom i uklapa u svakodnevicu korisnika.


Prvi monitori nove E serije su Philips 242E1GAJ monitor (23.8 inča/60,5 cm dijagonale) i Philips 272E1GAJ monitor (27 inča/68,6 cm).


Philips 242E1GAJ i Philips 272E1GAJ modeli imaju 16:9 Full HD zaslon za prikaz što detaljnije slike te VA LED zaslone koji omogućuju ekstra široki kut gledanja od 178 stupnjeva. Čak i dizajn odgovara izvanrednom vizualnom doživljaju - monitori dolaze s trostrukim dizajnom gotovo bez okvira koji daje doživljaj još većeg zaslona. Sve to zajedno osigurava odličan prikaz standardnih uredskih aplikacija, ali je prije svega pogodan za zahtjevne grafičke aplikacije, pregledavanje weba, fotografije, filmove i igre. Za još potpuniju zabavu novi 24-inčni i 27-inčni monitori dolaze i s ugrađenim parom visokokvalitetnih stereozvučnika.


E serija donosi besprijekorno iskustvo zahvaljujući stopi osvježavanja od 144 Hz koja prikazuje sliku na ekranu i do 144 puta u sekundi, odnosno 2,4 puta brže nego kod standardnih monitora. Takav monitor koji brzo reagira krucijalan je za kompetitivni gaming jer isporučuje čitav niz kritičnih slika na ekranu, prikazujući neprijateljsko kretanje ultraglatkim pokretima, čineći ih lakšim za ciljanje. Štoviše, brzina odziva od 1 ms MPRT (motion picture response time) efektivno uklanja zamagljenje pokreta i slike i donosi oštrije i još preciznije vizuale kako bi poboljšala gaming iskustvo. Philips 242E1GAJ monitor dodatno je obogaćen AMD FreeSync™ Premium tehnologijom za iskustvo igranja bez kidanja slike.


Kako bi iskustvo bilo još bolje, novi Philips gaming monitori dolaze s brzo pristupajućim OSD izbornikom, fino podešenim specijalno za gamere, a koji omogućuje odabir nekoliko načina rada za bolju podršku i iskustvo prikazane slike na ekranu. To omogućuje korisnicima da uvijek dobiju najbolje iskustvo igranja na svojim monitorima, koje se sada može i bolje prilagoditi individualnim preferencijama.


Philips 242E1GAJ monitor već je dostupan, dok će Philips 272E1GAJ monitor biti dostupan sredinom listopada ove godine. Monitori dolaze po preporučenim maloprodajnim cijenama od 1350 kn i 1651 kn (bez PDV-a). M.R.
Najčitanije iz rubrike