Tehno
JEDNOSTAVNO I BRZO SPAJA POSLODAVCE I POSLOPRIMCE

Pokrenuta nova online platforma za zapošljavanje PickJobs
Objavljeno 25. rujna, 2020.
Pokrenuta je nova, inovativna platforma za zapošljavanje PickJobs, koja na jednostavan i brz način spaja poslodavce i posloprimce pri čemu je objavljeni oglas trenutno vidljiv u 11 zemalja. Pristup platformi potpuno je besplatan i za posloprimce i za poslodavce, a oglasi su istovremeno vidljivi korisnicima iz Hrvatske, Austrije, Njemačke, Švicarske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Sjeverne Makedonije, Ukrajine, Albanije i Kosova.


Platforma sadrži opširnu bazu poslodavaca koji su prepoznali širok raspon mogućnosti i prednosti koje u procesu potražnje ili ponude za poslom nudi PickJobs, pa je tako već sada na platformi aktivno više od 3000 oglasa za različite kategorije poslova.


PickJobs je osmislila grupa mladih hrvatskih IT stručnjaka s namjerom da se vremenski ubrza i pojednostavi svim stranama ulazak u svijet poslovnih mogućnosti, koji često predstavlja zamoran i frustrirajući proces bilo da se radi o traženju poslovne prilike ili potrazi za savršenim kandidatom za posao.


U današnje vrijeme digitalizacije svi žele pojednostaviti procese i uštedjeti vrijeme. PickJobs provodi sve online – omogućava kvalitetnu i detaljnu predselekciju kandidata i poslova, a i sami razgovori za posao mogu se odvijati preko PickJobs platforme. Izravna komunikacija između poslovnih i privatnih korisnika je brža i fleksibilnija te nema potrebe da se ona obavlja nekim drugim kanalima. M.R.
Možda ste propustili...

HUAWEI PREDSTAVIO NAJNOVIJU SERIJU

FreeClip slušalice za novo iskustvo slušanja

NAJVEĆI GLOBALNI PRUŽATELJ RJEŠENJA ZA DATA CENTRE

Digital Realty povećava kapacitet data centra u Zagrebu

Najčitanije iz rubrike