Tehno
XPG

Predstavlja slušalice za igrače
Objavljeno 25. rujna, 2020.
Proizvod XPG PRECOG ANALOG nasljednik je slušalica XPG PRECOG predstavljenih prošle godine. Slušalice XPG PRECOG ANALOG krase mnoge kvalitete prethodnog modela, ali sada uz pristupačniju cijenu. S hibridnim elektrostatsko-dinamičkim zvučničkim jedinicama i ergonomskim školjkama za uši prekrivenim koži ugodnom tkaninom, slušalice s mikrofonom XPG PRECOG ANALOG s certifikatom "Hi-Res Audio" namijenjene su postizanju epske kvalitete zvuka i udobnosti pri dugom nošenju. Ove slušalice prati odvojiv krajnje osjetljiv mikrofon te ih je moguće prilagoditi kupnjom dodatne opreme.


Linija slušalica s mikrofonom za igrače XPG PRECOG prva je na svijetu ponudila dvostruke elektrostatsko-dinamičke zvučničke jedinice nudeći korisnicima najbolje od dva svijeta. Elektrostatske zvučničke jedinice ovih slušalica nude oštar i jasan zvuk visoke frekvencije. Njihove lagane membrane generiraju zvuk na cijeloj svojoj površini i nude brzo vrijeme odziva. S druge strane, dinamičke zvučničke jedinice nude dubok bas i dobar zvuk niske frekvencije. Sve to kombinira se u slušalice s mikrofonom koje pokrivaju visoke frekvencije bez žrtvovanja basa, nude kvalitetu zvuka punog tijela koji će učiniti da se slušatelj posve uživi u glazbenu podlogu igre. Slušalice nude fantastičan frekvencijski odziv 5 – 50 000 Hz i donose unaprijeđenu kvalitetu zvuka za veću razinu uživljavanja tijekom igranja. Korisnici mogu posve uživati u vrhunskom zvuku sadržaja u uobičajenim komprimiranim audioformatima, ali i formatima FLAC/ALAC, AIFF ili MQA.


XPG-ovi patentirani prozračni jastučići za uši presvučeni su prozračnom tkaninom ugodnom na dodir. Jastučići za uši predstavljaju i izvanrednu zvučnu izolaciju koja sprječava prodor ambijentalnog zvuka i nudi čist i jasan zvuk. Mikrofon i 3,5-milimetarski kabel mogu se odvojiti radi lakšeg prenošenja i pohrane.M.R.
Najčitanije iz rubrike