Sport
IVAN RAKITIĆ

Bio sam najponosniji čovjek na svijetu
Objavljeno 23. rujna, 2020.
Ivan Rakitić oprostio se od dresa hrvatske nogometne reprezentacije kako bi se potpuno posvetio svom klubu Sevilli, u koju se vratio nakon šest godina provedenih u Barceloni.


- Ovo je težak trenutak. Možda najteža i najkompliciranija odluka u cijeloj mojoj karijeri. Ni jedan igrač ne želi da dođe taj trenutak. Nije se lako oprostiti od reprezentacije nakon više od 13 godina i 106 utakmica, te posebno nakon svega zajednički proživljenog u Rusiji - izjavio je Rakitić u videu objavljenom na internetskoj stranici Seville.
- Odlučio sam tako smatrajući da je došao idealan trenutak da svima zahvalim na pažnji koju su mi pružali, od prvog dana. Na svemu što smo zajedno proživjeli. Jako je teško, no također je došao trenutak da se koncentriram 100 posto na Sevillu, kako bih svu svoju snagu usmjerio na ovu ekipu. A reprezentaciju ću podržavati od doma. Neka znaju da će u meni imati najvećeg navijača, ovdje iz Seville. Hvala im na svemu, bio sam najponosniji čovjek na svijetu dok sam branio svoju zemlju na nogometnom terenu toliko vremena i tijekom toliko utakmica - dodao je 32-godišnji Raketa, koji je za Vatrene igrao od 2007. godine. I. Li.
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana