Dome slatki dome
LIFESTYLE LG WASHTOWER

Dva uređaja u jednom, praktično u učinkovito
Objavljeno 24. rujna, 2020.
Napredna umjetna inteligencija perilice skraćuje vrijeme ciklusa i potrošnju energije, a sušilica eliminira bakterije

Kombinirana perilica i sušilica rublja LG WashTower dolazi u jednoj jedinici s najnovijim tehnologijama i pametnim značajkama, a korisnicima nudi potpunu njegu odjeće i vrhunsku praktičnost. Ovaj inovativni kućanski uređaj bit će dostupan diljem svijeta ove godine.

Za razliku od perilica i sušilica drugih proizvođača, koje se postavljaju jedna na drugu, LG-jev WashTower dizajniran je kao dva uređaja u „jednom tijelu“. Na početku ciklusa pranja integrirana jedinica pokazuje koliko će vremena trebati da se dovrši pranje i sušenje. Perilica također dijeli podatke sa sušilicom, koja automatski postavlja optimalni ciklus i zagrijava bubanj, pridonoseći boljim rezultatima i kraćem vremenu pranja i sušenja rublja.

Za jedinstveni dizajn perilice i sušilice rublja WashTower LG-jevi dizajneri su se potrudili kako bi osigurali maksimalnu jednostavnost korištenja. Za razliku od perilica i sušilica koje se postavljaju jedna na drugu, kad svaki aparat ima svoju upravljačku ploču, WashTower može se pohvaliti jednim praktičnim, jedinstvenim i intuitivnim sučeljem. Sveobuhvatni Center Control smješten je između perilice i sušilice, za jednostavan pristup i upravljanje svim aspektima tog cjelovitog rješenja za rublje.

Visina perilice i sušilice LG WashTower manja je 87 milimetara od prosječne kombinirane visine okomito pričvršćenih jedinica, pa je punjenje i vađenje rublja iz gornje sušilice puno lakše. WashTower nudi velik kapacitet – maksimalno punjenje od 17 kilograma za perilicu i 16 kilograma za sušilicu.

S obzirom na to da posjeduje najsuvremeniju pametnu tehnologiju i tehnologiju za njegu rublja, pruža korisnicima izvanredne performanse i jednostavnost korištenja. Zahvaljujući značajki TurboWash 360° i motoru Artificial Intelligence Direct Drive (AI DD) perilica jamči brzo, ali nježno pranje i čistu odjeću. Perilica također otkriva težinu i mekoću odjeće kako bi izračunala najbolje podešavanje za svako punjenje. Napredna umjetna inteligencija perilice skraćuje vrijeme ciklusa i potrošnju energije bez gubitka učinkovitosti, a sušilica ima tehnologiju pare za postizanje maksimalne higijene, eliminirajući 99,99 posto uobičajenih bakterija.
Marin Režić
Iskoristiti prostor
“S revolucionarnim proizvodima poput perilice rublja TWINWash, a sada perilice i sušilice rublja WashTower, LG nastavlja pokazivati svoju predanost da poboljša iskustvo korisnika i pridonese učinkovitom iskorištavanju prostora u domu“, rekao je Dan Song, predsjednik kompanije LG Electronics Home Appliance & Air Solution. „Ovo cjelovito rješenje rezultat je naših neprekidnih nastojanja da pojednostavimo kućanske poslove kako bismo korisnicima pružili više slobodnog vremena za bolji život.“
Možda ste propustili...

SIGURNA ZONA

Mačke vole kutije

LAKO ZA KORIŠTENJE I JEDNOSTAVNO

Besplatni programi za uređenje doma

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PROMJENE U DOMU

Ideje za novi sjaj starog pokućstva

2

LAKO ZA KORIŠTENJE I JEDNOSTAVNO

Besplatni programi za uređenje doma

3

LIFESTYLE LG STYLER

Ormar budućnosti za najbolju njegu odjeće