Mozaik
U ORGANIZACIJI UDRUGE UNUO

Humanitarni koncert za podršku djeci s posebnim potrebama
Objavljeno 24. rujna, 2020.
Svakodnevno se susrećemo s toplim ljudskim pričama, a posebno smo osjetljivi kada možemo pomoći onima kojima je najpotrebnije. Udruga UNUO posljednjih 12 godina intenzivno radi na pomicanju granica koje je društvo nametnulo samo sebi kada je riječ o mogućnostima i doprinosu koje mogu dati osobe s invaliditetom, demarginalizaciji i stvaranju društva jednakosti.


Kako bi još više upozorili na probleme osoba s invaliditetom, organizirali su humanitarni koncert koji će se održati 26. rujna u 18.42 u Kaštel Kambelovcu.


Na koncertu će nastupiti sopranistica Barbra Garić, magistrica ekonomije i solo pjevanja, te renomirani pijanist Mario Čopor s Muzičke akademije Sveučilišta u Zagrebu. Mario je istaknuti umjetnik koji je, kao i sopranistica Barbra, veliki zaljubljenik u glazbu. Na programu su popularne operne arije koje su skladali velikani Mozart, Verdi, Dvorak, Puccini.


Želja im je uključiti što veći broj dionika koji bi pomogli u pružanju financijske pomoći i potpore u edukaciji osoba s invaliditetom, djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi te djeci i mladima u nepovoljnom položaju u ugostiteljstvu. Misija im je širiti svijest o vlastitom napretku, svijest o međuljudskim odnosima i o različitosti društva u kojemu živimo.


Njihov cilj je prikupiti 140.000 kn, a uzimajući u obzir situaciju u kojoj se svi nalazimo, zahvalni su na svakoj donaciji bez obzira na iznos. Plaćanje ide na udrugu UNUO HR4924840081502008577.


Kažu kako su djeca naša budućnost i da na njima počiva svijet. Stoga, neka se svatko na svoj način i koliko može udruži u sinergiji činjenja dobra!


Udruga UNUO unaprijed zahvaljuje svima i poziva vas da joj se pridružite u ovoj akciji te u dobrom raspoloženju uz prekrasnu glazbu učinite i dobro djelo. T.K.
Najčitanije iz rubrike