Sport
BJELIČIN ODGOVOR MAMIĆU:

Dok se gori bave boljima, bolji se bave sobom. Zato su i bolji
Objavljeno 22. rujna, 2020.
Kažu da je ranjeni lav najopasniji. Nekako u skladu s tim doživjeli smo i nedavni intervju Zorana Mamića u Sportskim novostima. Bez obzira na to što je pokušavao upakirati sve u celofan, ipak krležijanskim rječnikom nije mogao suzbiti Mamića u sebi. Prilično je omalovažavao rezultate uspjeha, ali ponajviše atmosferu koju je Nenad Bjelica stvorio dok je bio trener Dinama, a optužio ga je, ni manje ni više, nego za destabilizaciju Dinama, zato što je rekao kako se redovno čuje s bivšim svojim igračima iz Dinama, i to s nositeljima igre poput Ademija, Petkovića, Livakovića, Dilavera. Nismo dugo trebali čekati na Bjeličin odgovor. Tako je Bjelica na svom Facebook profilu napisao:


- Dok se gori bave boljima, bolji se bave sobom. Zato su i bolji - kratko je napisao Bjelica na Facebooku, a vjeruje se kako se radi o odgovoru na izravnu Mamićevu prozivku. Zanimljivo, jučer više nije bio vidljiv taj status na Bjeličinom Facebooku.

Bit će u svakom slučaju ovo zanimljivo prvenstvo, posebice sljedeća utakmica Osijeka i Dinama. "Modri", naime, za dva mjeseca gostuju u Gradskom vrtu. K.L.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike