Regija
OBILJEŽEN DAN POBJEDE NAD TZV. JNA I DAN HRVATSKIH BRANITELJA

Položili vijence za pale branitelje
Objavljeno 21. rujna, 2020.
NAŠICE

U povodu 21. rujna, Dana pobjede nad tvz. JNA u Našicama i Dana hrvatskih branitelja grada Našica, na našičkom groblju, groblju u Martinu i groblju u Velimirovcu izaslanstvo Grada Našica zapalilo je svijeće i položilo vijence na grobovima poginulih branitelja Branka Glavaša, Antuna Sertića i Slavka Maroda.

Gradonačelnik Josip Miletić istaknuo je kako su obilaskom željeli odati počast braniteljima koji su svoje živote položili za jedinu i vječnu Hrvatsku.

- Prije 29 godina u akciji oslobađanja našičke vojarne poginula su tri Našičanina. Ovom prigodom obišli smo njihove grobove i odali počast da se nikada ne zaboravi njihova žrtva. Koristim prigodu zahvaliti svima koji se prisjećaju ovih trenutaka kao i onima koji su sudjelovali tih devedesetih godina u oslobađanju Republike Hrvatske, a ponajprije izraziti zahvalnost obiteljima stradalih, poginulih i nestalih hrvatskih branitelja - rekao je gradonačelnik Miletić.

Predstavnici Grada Našica su uz djecu preminulih branitelja, predstavnike udruga proisteklih iz Domovinskog rata, predstavnike policije i vojske i predstavnike političkih stranaka, zapalili svijeće i položili vijence ispred spomen-obilježja Uskrsla Hrvatska. Prigodnim nastupom proslavu su uveličali i Gradska glazba Našice i mažoretkinje Dora.

Okupljenim građanima obratio se gradonačelnik Miletić, a molitvu za sve poginule i preminule hrvatske branitelje izmolili su gvardijan fra Petar Cvekan i fra Borna Gall. M.Ku.
Možda ste propustili...

ŽENE ZAPOSLENE NA PROJEKTU UDRUGE “DUGA” ZADIVILE HUMANOŠĆU

Od prvog minimalca donirale pomoć socijalnoj samoposluzi

MANIFESTACIJA

Za bakinim stolom

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

FARMA SVINJA OPG-A ČOLAKOVAC-MIJIĆ

iz Gradišta će u 2021. pršutarima isporučiti 1600 butova

2

O NEDOSTATKU PEDIJATRA NA MIHOLJAČKOM VIJEĆU

Grad liječniku daje stan

3

BUNDEVA SVE TRAŽENIJA NAMIRNICA

Belcarove rekorderke
ukras su i poslastica