Mozaik
U KULTURNOM CENTRU OSIJEK

Otvorene su prijave za ŠPICA radionicu Filmske RUNDE!
Objavljeno 21. rujna, 2020.

Ovogodišnja ŠPICA radionica Filmske RUNDE održat će se od 25. do 27. rujna u Kulturnom centru Osijek, a zamišljena je u obliku cjelodnevnih susreta tijekom kojih će polaznici savladati osnove filmskog stvaranja kroz razvoj i snimanje vlastite festivalske špice. Voditelji radionice su studenti Akademije dramske umjetnosti u Zagrebu, David Gašo i Tin Ostrošić. Radionica je besplatna i za nju nije potrebno predznanje, a namijenjena je srednjoškolcima i studentima.

Zainteresirani polaznici mogu se prijaviti na filmskarunda@gmail.com najkasnije do 23. rujna s kratkim motivacijskim pismom. U motivacijskom pismu treba navesti najdraži film i glumca/icu, što bi željeli naučiti na radionici te svoj kontakt (ime, broj mobitela, e-mail i godinu rođenja).

ŠPICA radionica organizirana je u suradnji s Kulturnim centrom Osijek te uz podršku DHFR-a, HAVC-a, Zaklade ”Kultura nova” i grada Osijeka. Radionica ima ograničen broj polaznika i održava se uz pridržavanje svih epidemioloških mjera. Dosadašnje rezultate Špica radionice može se pogledati na službenoj stranici Filmske RUNDE. T.K.

Možda ste propustili...

LED ZEPPELIN GOTOVO SE OKUPIO NAKON KONCERTA U LONDONU

Page: Planirali smo cijelu turneju 2007. godine

AKCIJSKO-AVANTURISTIČKI SF SPEKTAKL

Prvi trailer za “Monster Hunter”

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

GLUMICA OTKRILA NOVU STRAST

Mira Perić odlučila polagati ispit za upravljanje motociklom

2

“VARIETY”: STIGLE PRVE PROGNOZE O VRIJEDNIM NAGRADAMA

Favoriti za Oscare: Filmovi koji bi mogli slaviti u travnju 2021.

3

U SELU KUPUSINI U VOJVODINI

Jelen lovcu "oteo" pušku i pobjegao!