Mozaik
DANCING BEAR U JESENSKOJ SEZONI

Akcija vinila: 20 odličnih
naslova na sniženju
Objavljeno 18. rujna, 2020.
Akcijske ponude vinila redovita su praksa u Dancing Bear prodavaonici u Zagrebu. Jesensku sezonu otvaramo i s novom akcijom u kojoj možete pronaći 20 naslova, svaki po cijeni od samo 100 kn - poručuju iz Dancing Bear Shopa.


Imati omiljeni album na vinilu neopisiv je osjećaj koji je za svakog kolekcionara ovakvog formata nešto neprocjenjivo. Uzevši u obzir i najnoviji podatak da su se vinilne ploče tijekom 2020. u SAD-u prvi put od 1980-ih godina prodale u gotovo dvostrukom broju u odnosu prema prodanim CD primjercima, to puno govori o njihovu današnjem značenju u svijetu glazbe. Stoga, bilo da želite počastiti sami sebe ili vam nedostaje ideja za dar kada su u pitanju rođendani, razne proslave, godišnjice ili jednostavno znak pažnje za naše najdraže koji i danas uživaju u preslušavanju fizičkih izdanja, kupnja vinila čini se kao odluka kojom se ne može pogriješiti.


Izvođači čija određena vinilna izdanja možete kupiti u sklopu nove Dancing Bearove akcije po cijeni od samo 100 kuna su: Coldplay, Disturbed, The Doors, Fleetwood Mac, A-ha, Green Day, Muse, Madonna, The Smiths, Pogues, Van Morrison, Lizzo, Eric Clapton, Mike Oldfield, Booker T. & the M.G.’s, Enya, Nickelback…
Akcija se odnosi na Dancing Bear dućan u Zagrebu (Gundulićeva 7) te online trgovinu www.dancingbear.hr i vrijedi do kraja rujna. Za sve koji posjete online trgovinu na www.dancingbear.hr vrijedi istaknuti aktualnu Dancing Bearovu online akciju koja na jednom mjestu okuplja više od 600 naslova na vinilu i CD-u po sjajnim cijenama. T.K.
Možda ste propustili...

OSMI PUT U SLAVONSKOM BRODU

CMC 200 Slavonija fest: Parni valjak

NA PODRUČJU JUŽNE KALIFORNIJE

Lego kockice na udaru lopova

Najčitanije iz rubrike