Novosti
U VSŽ 11 POZITIVNIH NA KORONAVIRUS

Zaražena četiri učenika i dva prosvjetna radnika
Objavljeno 18. rujna, 2020.

U Vukovarsko-srijemskoj županiji, prema podacima pristiglim do 8 sati, evidentirano je 11 novih pozitivnih osoba na COVID-19; po tri iz Vinkovaca i Soljana, dvije iz Županje, po jedna iz Ivankova i Andrijaševaca te još jedna s boravištem u drugoj županiji, a jedna je osoba preminula.


Od početka epidemije ukupan broj oboljelih osoba je 733, od kojih je 614 izliječeno. Trenutno su 4 osobe hospitalizirane zbog koronavirusa.


U protekla 24 sata testirano je 116 ljudi, dok ih je u samoizolaciji 346. U Vukovarsko-srijemskoj županiji su pozitivna 4 radnika iz sustava zdravstva (2 medicinske sestre/tehničara, 1 drugi zdravstveni radnik i 1 nezdravstveni radnik). U samoizolaciji je iz sustava zdravstva 12 radnika (4 liječnika, 5 medicinskih sestara/tehničara, 2 druga zdravstvena radnika i 1 nezdravstveni radnik).


Ravnateljica županijskog Zavoda za javno zdravstvo Kata Krešić je potvrdila kako su  koronavirusom zaražena četiri učenika i dva prosvjetna radnika, a u samoizolaciji je devet razreda sa 156 učenika.


Imamo pozitivna tri učenika u osnovnim školama i jednog učenika u srednjoj školi te po jednog prosvjetnog djelatnika u osnovnoj i srednjoj školi - rekla je Krešić i dodala kako je u samoizolaciji osam razreda sa 131 učenikom u osnovnim školama i jedan razred s 25 učenika u srednjoj školi. D.K.

Možda ste propustili...

POSAO ZA OSJEČKE KOMUNALNE REDARE

Kazne za izborne plakate na javnim površinama

INOVACIJSKO NATJECANJE ZA PRIMJENU UMJETNE INTELIGENCIJA U ZDRAVSTVU I MEDICINI

Pobjednik MediBoost

Najčitanije iz rubrike