Regija
PODUZIMAJU SVE PROTUEPIDEMIJSKE MJERE

Termalne kamere na 8 punktova
Objavljeno 18. rujna, 2020.
- Kroz ova tri dana imat ćemo intenzivne mjere, svima koji budu u ovom prostoru mjerit će se temperatura na punktovima s termalnim kamerama. One će sve one koji budu u gledalištu ili u prostoru centra grada moći upozoriti ako imaju povišenu temperaturu - rekao je gradonačelnik.

Prostor održavanja Vinkovačkih jeseni dezinficiran je i bit će ponovno još četiri puta tijekom trajanja manifestacije. Na osam punktova mjerit će se temperatura svima koji dođu u centar, a tu će biti i dezinfekcijska sredstva i zaštitne maske. Posjetitelji otvorenja i mimohoda dobit će maske, a gradonačelnik je istaknuo da je osigurana dovoljna količina.

- Ne bojimo se kazni, apelirat ćemo na sve, odraditi sva upozorenja, biti na terenu i nadam se da će ljudi to razumjeti. Vjerujem kako smo se svi već naučili na cijelu situaciju i da ćemo imati toliko svijesti da se udaljimo jedni od drugih. Pozivam sve koji imaju povišenu temperaturu, sumnjaju da imaju zarazu ili su bili u kontaktu s nekim tko je zaražen da ostanu kući i preko medija prate Jeseni. Ostanimo odgovorni - poručio je Bosančić. M.K.
Možda ste propustili...

JAVNI NATJEČAJ

Dijele stipendije

POSTAVLJENE TRI PRISTUPNE TOČKE

U Viljevu na internet mogu besplatno

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

CIJEPLJENJE PROTIV GRIPE U VALPOVŠTINI

Velike gužve, malo cjepiva,
liječnici prijetili i vrijeđali je

2

NEMA STOKE, NEMA INTERVENCIJA

Četiri su veterinarske ambulante u Cvelferiji stavile ključ u bravu

3

ISTOK RH ŽELE PRIBLIŽITI NJEMAČKOM TRŽIŠTU

Blue planet snima film o ponudi Slavonije i Baranje