TvObzor
FOX CRIME: ODLUČNA I PRAVEDNA – NOVA SERIJA "TOMMY“

Eddie Falco kao prva žena na poziciji šefa policije Los Angelesa
Objavljeno 18. rujna, 2020.
Osvajačica brojnih televizijskih i glumačkih nagrada te višestruka dobitnica nagrade Emmy - Edie Falco, zvijezda je nove kriminalističke drame “Tommy”, koja se počela prikazivati 16. rujna u 22 sata na kanalu FOX Crime. Edie Falco će tako utjeloviti bivšu časnicu NYPD-a Abigail “Tommy” Thomas, koja je postala prva žena na poziciji šefa policije Los Angelesa.

Osim s novim poslovnim izazovom Abigail će se susresti i s izazovima u privatnom životu. Nakon rastave Abigail se seli u Los Angeles, gdje živi njezina starija kći i unuka, koje nije vidjela dugo vremena. Odnos majke i kćeri daleko je od idealnog. Kate prezire majku jer je uvijek stavljala posao i vlastitu karijeru ispred svoje djece i obitelji te nikad nije htjela poraditi na njihovu odnosu. Prva sezona serije prepuna je zanimljivih slučajeva koji će dočekati novu šeficu policije Los Angelesa. Ubojstvo poručnika, silovanja i glamurozan život zvijezda postat će dio Abigailine svakodnevnice.

Istinska policajka iz New Yorka, Abigail “Tommy” Thomas svojim nepopustljivim poštenjem i beskompromisnom taktikom sprječava da društvena, politička i nacionalna pitanja ometaju djelotvorno provođenje zakona u Southlandu.
Nikola Kučar