Crna kronika
LOPOVLUK U BOŠNJACIMA KOD ŽUPANJE

Dijete spavalo dok je lopov krao
Objavljeno 17. rujna, 2020.
BOŠNJACI - Dok je desetogodišnje dijete mirno spavalo u svojoj sobi, u kuću je provalio lopov i krao. Nemili se slučaj zbio u utorak između 7.40 i 9.15 sati u Bošnjacima, kada je lopov provalio u kuću 41-godišnjaka te ukrao nakit i novac. Pobjegao je kada je dijete počelo zazivati majku.


- Dijete se zbog preturanja stvari probudilo i dozvalo majku, misleći da su roditelji u kući, te time omelo počinitelja, koji se dao u bijeg s otuđenim predmetima. Potom je mobitelom nazvalo roditelje koji su događaj prijavili policiji, koja traga za lopovom - doznajemo od Dragoslava Živkovića, glasnogovornika PU vukovarsko-srijemske.
Početkom studenoga 2011. godine djevojčica je začula buku u drugoj sobi u stanu, u naselju Retfala Nova u Osijeku. Izišla je iz svoje sobe i susrela se oči u oči s provalnicima koji, srećom, nisu bili nasilni, pa su djevojčicu samo otjerali u njezinu sobu, no što su naumili ukrasti, zlatninu i novac - ukrali su. S.Lacić
SVE VIŠE KRAĐA USRED DANA
Sve je više i krađa usred bijelog dana. Krade se sve i svašta, odnosno što god lopovima dođe pod ruku. Ipak, najčešće se usmjeravaju na nakit i novac. Neki provalnici uzmu i ono što se njima čini vrijedno, pa je tako osječka policija otkrila provalnika koji je, uz vrijedne satove i strana alkoholna pića ukrao čak i jednu - dječju "kasicu prasicu".
Možda ste propustili...

OTUĐENO U MRZOVIĆU, OŠTEĆENO U ĐAKOVU

Ukradenim autom sletio u kanal

POLICIJA NASTAVLJA S OČEVIDOM

Poginuo mopedist kod Nove Gradiške

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

NESREĆA KOD PORTANOVE

Kamion s repom prevrnuo se na južnoj obilaznici

2

NEZADOVOLJNA NAČINOM ISPLATE MINIMALNE NAKNADE

Vrijeđala je socijalnu radnicu telefonski, kazna je 500 kuna

3

STRAVIČNA PROMETNA NESREĆA U NOVOJ GRADIŠKI

Uletio automobilom
u kuću i poginuo