Regija
POMOĆ SOCIJALNO UGROŽENIM KUĆANSTVIMA U VRIJEME EPIDEMIJE

Dijele se paketi “Vaš dar za pravu stvar”
Objavljeno 16. rujna, 2020.
NAŠICE

Hrvatski Crveni križ i Gradsko društvo Crvenog križa Našice u okviru projekta "Pomoć socijalno ugroženim kućanstvima za vrijeme trajanja epidemije koronavirusa u Hrvatskoj" u rujnu će podijeliti pakete hrane korisnicima prava na zajamčenu minimalnu naknadu.

Podjela paketa nazvanih "Vaš dar za pravu stvar" za područje Grada Našice, Općine Feričanci, Općine Donja Motičina, Općine Koška i Općine Podgorač počela je u skladištu Gradskog društva Crvenog križa Našice, Braće Radića 26, u prostorijama bivšeg Dobrovoljnog vatrogasnog društva Našice, a provodi se utorkom i srijedom od 10 do 12 sati.

Kad je riječ o podjeli za Općinu Đurđenovac, ona će se obavljati u prostorijama Mjesnog društva Crvenog križa Đurđenovac, pokraj Komunalnog poduzeća RAD, od petka, 18. rujna, od 9 do 12 sati.

Iz Gradskog društva Crvenog križa Našice napominju kako će podjela biti obavljena sukladno s propisanim epidemiološkim mjerama te mole korisnike da prilikom dolaska po paket nose zaštitnu masku.

Također napominju kako paket može preuzeti nositelj rješenja o pravu na zajamčenu minimalnu naknadu uz predočenje osobne iskaznice ili drugi član kućanstva uz predočenje osobne iskaznice nositelja prava na zajamčenu minimalnu naknadu.

Za više informacija korisnici prava na zajamčenu minimalnu naknadu mogu kontaktirati Gradsko društvo Crvenog križa Našice na telefonski broj 031/613-275. M.Ku.
Možda ste propustili...

NA NATJEČAJU 254 UČENIČKA RADA IZ RH

Odabrani najbolji šeširi osnovaca

ZASELAK KOJI NI GOOGLE “NE PREPOZNAJE”

Zvjerinjak makadamom na glasovanje do Svetoblažja

Najčitanije iz rubrike