Regija
DOBRA VIJEST ZA NAŠIČKE BAJKERE

MK Racing nakon 15 godina dobio prostor
Objavljeno 15. rujna, 2020.
GRADAC NAŠIČKI - Nakon 15 godina kontinuiranog humanitarnog rada Moto klub Racing Našice zasluženo je dobio svoje nove prostorije. Grad Našice prepoznao je rad našičkih bajkera i dodijelio im prostore u Gradcu Našičkom. Jučerašnjem svečanom otvorenju nazočili su brojni bajkeri i predsjednik Gradskog vijeća Našica Krešimir Kašuba.

- Našice se mogu pohvaliti brojnim sportskim, tehničkim i kulturnim udrugama i klubovima. Grad Našice prepoznaje njihov dobar rad i nastoji im uvijek pomoći. To je prepoznato i kod MK Racing, gdje se vidi red, sklad i zajedništvo. Članovi kluba nadaleko su poznati po humanitarnom radu i suradnji s brojnim udrugama. Možemo reći da našički bajkeri svojim radom i sudjelovanjem u brojnim humanitarnim manifestacijama podižu kvalitetu života u našem gradu - rekao je Kašuba, pohvalivši njihov humanitarni i volonterski rad.

Predsjednik MK Racing Našice Mladen Grujo Marks naglasio je kako su novi prostori rezultat rada svih članova Kluba, Grada i sponzora bez kojih ništa ne bi bilo moguće.

- Ovo je znak uvažavanja, jako nam je drago što je Grad prepoznao naš rad i dodijelio nam prostor. Prostorije nam puno znače jer imamo puno prijatelja iz Hrvatske i drugih zemalja koje sada imamo gdje dovesti i počastiti - rekao je predsjednik Kluba. Naglasio je kako su dobili idealno mjesto s prostorom za motocikle, a uz to tom cestom prolaze i bajkeri iz drugih klubova koji će moći odmoriti na svom putu.

Mladen Grujo Marks naglasio je kako biti bajker prije svega znači biti humanitarac.

- Biti bajker znači voljeti motore, upoznavati nova mjesta i ljude i biti spreman pomoći. Naš cilj nije jurnjava na motoru, utrkivanje i divljanje po cesti, mi to ne radimo. To je strogo zabranjeno kodeksom Kluba. Imamo vrhunsku suradnju s policijom, s kojom organiziramo edukacije o sigurnosti u prometu - rekao je Marks. M.Ku.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike