Sport
DOBRA NEDJELJA ZA VATRENE

Kramarić zabio tri gola, Hoffenheim jedva prošao
Objavljeno 13. rujna, 2020.
Hrvatski nogometni reprezentativci Nikola Vlašić i Andrej Kramarić u nedjelju su odigrali odlične partije za svoje klubove.

Nikola Vlašić bio je strijelac za moskovski CSKA koji je u susretu 7. kola ruskog prvenstva svladao gradskog rivala Spartaka sa 3:1 (2:1). Vlašić je u prvoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena zabio za 2:1. Bio je to četvrti ovosezonski prvenstveni pogodak za Vlašića koji je igrao do 88. minute kada ga je zamijenio Kristijan Bistrović.

Sjajan je bio Andrej Kramarić, postigao je dva pogotka tijekom igre te je realizirao 11-erac u raspucavanju za težak prolazak Hoffenheima protiv četvrtoligaša Chemnitzera u 1. kolu Njemačkog kupa. Nakon 90 minuta rezultat je bio 1:1, nakon produžetka 2:2, da bi u raspucavanju Hoffenheim ipak slavio sa 5:4 i prošao među 32 momčadi u njemačkom Kupu.

Kramarić je doveo Hoffenheim u vodstvo u 48. minuti, Chemnitzer je poravnao preko Freibergera u 59. minuti, pa se otišlo u produžetak. Domaći su poveli 2:1 golom Bickela u 100. minuti, no Kramarić je iz kaznenog udarca u 111. izjednačio na 2:2. Naš je reprezentativac bio i prvi izvođač 11-erca u raspucavanju te je bio siguran. S druge strane, strijelac drugog gola za Chemnitzer Bickel postao je "tragičar" jer je u petoj seriji prebacio vrata. I. Li.
Možda ste propustili...

OSJEČKI TENISAČ UPISAO NOVU POBJEDU NA SPLITSKIM FIRULAMA

Matej Dodig nastavio sa sjajnom igrom

SUPERSPORT PRVA NOGOMETNA LIGA - 26. KOLO

BSK nije mogao pomoći sebi, ni susjedu iz Gradskog vrta

Najčitanije iz rubrike