Regija
MALIŠANI DJEČJIH VRTIĆA SUNCOKRET I ZEKO

Sportskim igrama obilježili su Hrvatski olimpijski dan
Objavljeno 12. rujna, 2020.
SLATINA

Sportskim aktivnostima mališani vrtića Suncokret tradicionalno obilježavaju Hrvatski olimpijski dan.

Ovaj put vježbali su u promijenjenim uvjetima i s manjim brojem sudionika zbog epidemioloških mjera, no cilj je ostvaren - promicanje važnosti bavljenja sportskom aktivnošću te razumijevanje i solidarnost među ljudima. Bijela majica kao “zastava prijateljstva” zaštitni je znak manifestacije i olimpijski simbol univerzalnog fair playa, prijateljstva i mira. Lijepo vrijeme poslužilo je mališane, koji su u aktivnostima na otvorenom iskoristili sva pomagala za sportske igre, a u osmišljavanju igara došla je do izražaja kreativnost njihovih teta.

Ove godine u povodu Hrvatskog olimpijskog dana Suncokret je ostvario suradnju s Udrugom za promicanje zdravog života i duhovni razvoj AUM iz Slatine te Sportskom zajednicom Virovitičko-podravske županije, koja će im donirati sportske rekvizite kako bi se i dalje svestrano razvijala i ostala zdrava.

Hrvatski olimpijski dan obilježilo je sportskim igrama, plesom i druženjem na otvorenom i 180 mališana u bijelim majicama u Dječjem vrtiću Zeko. Za njih su organizirane i kreativne radionice o temi olimpijskih obilježja pa su izrađivali olimpijske baklje, krune od “lovorova” lišća i medalje. I oni su tim aktivnostima razvijali duh prijateljstva, zajedništva, međusobnog pomaganja i fair playa. P.Ž.
Možda ste propustili...

FAKULTET TURIZMA I RURALNOG RAZVOJA U POŽEGI

Promoviran prvi naraštaj diplomanata

KAMEROM SNIMATELJA ŽELJKA FELBARA

Veliko jezero, Europska Amazona, Velika rijeka

Najčitanije iz rubrike