Regija
DANAS 14. MIHOLJAČKI SAJAM

Predstavljaju se OPG-ovi, obrtnici, banke...
Objavljeno 11. rujna, 2020.
DONJI MIHOLJAC - U organizaciji Miholjačkog poduzetničkog centra i suorganizaciji Grada Donjeg Miholjca, Turističke zajednice, Udruženja obrtnika, komunalnog poduzeća Doroslov i Poduzetničkog inkubatora, danas (petak) održava se Miholjački sajam, manifestacija koja se u Donjem Miholjcu održava već četrnaestu godinu zaredom.

Miholjački sajam okuplja proizvođače i pružatelje usluga od obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, obrtnika, malih, srednjih i velikih poduzetnika, zadruga, udruga, banaka i drugih s područja Osječko-baranjske županije koji su raspoređeni u četiri kategorije, a to su tradicionalni i umjetnički proizvodi, obrtništvo i trgovina, poljoprivredno-prehrambeni proizvodi i financijsko-poslovne usluge. Cilj sajma je promoviranje poduzetništva, povezivanje proizvođača, unaprjeđivanje gospodarske ponude i proizvodnje kroz transfer znanja te razmjena iskustava i poslovnih kontakata.

Sajam poduzetništva, obrtništva, poljoprivrede i turizma održat će se na Gradskoj tržnici, a svečano otvorenje najavljeno je u 11 sati uz prigodan program. Tijekom cijelog dana organizirana je promocija i prezentacija proizvoda i usluga izlagača. Bit će tu i bankari, mali i srednji poduzetnici, zadruge, osiguravateljska društva i drugi.

Za sve posjetitelje ovog sajma organizirana je nagradna igra, a izlagači će se natjecati za odabir najbolje uređenog štanda na sajmu i novog proizvoda. Za glazbeni ugođaj na sajmu pobrinut će se Tamburaški sastav Panona.

U sklopu programa, od 16.30 do 17 sati posjetiteljima će se predstaviti Zumba fitness Donji Miholjac. S. Fridl
Možda ste propustili...

ČAČINAČKI I SLATINSKI VATROGASAC SA PSIMA POLOŽILI ISPITE

VPŽ ima dva licencirana vatrogasna K-9 tima

DRŽAVNO NATJECANJE IZ INFORMATIKE

Boris Boronjek treći u državi

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

FARMA SVINJA OPG-A ČOLAKOVAC-MIJIĆ

iz Gradišta će u 2021. pršutarima isporučiti 1600 butova

2

O NEDOSTATKU PEDIJATRA NA MIHOLJAČKOM VIJEĆU

Grad liječniku daje stan

3

BUNDEVA SVE TRAŽENIJA NAMIRNICA

Belcarove rekorderke
ukras su i poslastica