Mozaik
NAKON 14 GODINA EMITIRANJA

Konačni kraj realityja o Kardashianima
Objavljeno 10. rujna, 2020.
Dugogodišnji televizijski serijal o životu obitelji Kardashian završit će iduće godine, objavila je Kim Kardashian West.


"Teška srca kao obitelj donijeli smo odluku da se oprostimo od ‘Keeping Up With The Kardashians‘", napisala je u priopćenju na Twitteru. Program se prikazivao 14 godina i pretvorio je Kim, njezine sestre i brata, njihove roditelje, partnere i djecu u megazvijezde. Završna sezona bit će emitirana početkom 2021. Zahvalivši "tisućama pojedinaca i tvrtki" uključenih u stvaranje reality programa, Kim je dodala: "Vrlo sam zahvalna svakome tko je pratio i podupirao mene i moju obitelj u proteklih 14 nevjerojatnih godina."


Slične objave postavljene su na profilima drugih članova obitelji. "Nakon 14 godina, 20 sezona, stotina epizoda i bezbrojnih dodatnih programa, više smo nego zahvalni svima vama koji ste nas pratili sve ove godine - kroz dobra i loša vremena, sreću i suze, mnoge veze i djecu. Zauvijek ćemo cijeniti divna sjećanja i bezbrojne ljude koje smo sreli na tom putu."


Program, koji se počeo emitirati 2006., pratio je Kim, kao i drugu djecu koju je Kirsten Mary Jenner imala s odvjetnikom Robertom Kardashianom. Show je pratio i njezine pastorke i kćeri s bivšim olimpijskim desetobojcem Bruceom Jennerom, koji se pojavljivao u programu prije i nakon promjene roda, kada je i legalno postao Caitlyn Jenner.
Kimina sestra Khloe Kardashian poručila je kako je preemotivna da u ovom trenutku kaže sve što osjeća: "Promjena je teška ali potrebna... Sve vas volim, hvala na sjećanjima!" H
Možda ste propustili...

NATJEČAJ INMUSIC BREAKTHROUGH POWERED BY EUROPAVOX

Zasviraj na omiljenom festivalu!

D., ŽELJEZNE PILULE I EXTROFT DIJELIT ĆE POZORNICU S VELIKANIMA

Na INmusic festivalu #16 predstavit će se čak tri izvrsna Superval benda

Najčitanije iz rubrike