Dome slatki dome
IDEJE

Welness u podrumu
Objavljeno 10. rujna, 2020.
Podrum se najčešće koristi kao spremište i "vešeraj", bez nekog velikog estetskog značenja. Nakupljanje gomile nepotrebnih predmeta zauzima sve više prostora i na taj način podrum postaje neugledan i neupotrebljiv za dodatne životne funkcije.

Potreba za privatnim welnesom danas se sve više nameće kao rješenje za opuštanje i odmor u vlastitom domu. Podrum je idealan prostor za tu namjenu. Welness zone ne trebaju prirodnu rasvjetu, što je često nedostatak ovakvih prostora, a najčešće su već provedene instalacije za dovod i odvod vode i ostale potrebe. Neugledan i hladan prostor začas može postati prava welness oaza za cijelu obitelj. Ovisno o financijskim mogućnostima moguće je odabrati različitu razinu welness opreme - sauna, walk-in tuš sa masažnim sustavom, ugodna ležaljka. Za one s manjkom financija preporučuje se samostalna izrada saune, uz značajne financijske uštede, a ručna masaža uspješno će zamijeniti masažni stup. Indirektna rasvjeta i mirisne svjeće i štapići pridonijet će stvaranju opuštenog ugođaja vašeg welnessa.

Ovaj prostor može biti dodatno iskorišten i kao hobby prostor, ili radni prostor, što je svakako kvalitetnija opcija od stvaranja suvišnih spremišta.

Optimalno korištenje prostora imperativ je suvremenoga stanovanja, a podrumski prostor svakako je jedan od najlošije iskorištenih. Počnite razmišljati već danas i unaprijedite kvalitetu života obitelji.
J.Kn.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PROMJENE U DOMU

Ideje za novi sjaj starog pokućstva

2

LAKO ZA KORIŠTENJE I JEDNOSTAVNO

Besplatni programi za uređenje doma

3

LIFESTYLE LG STYLER

Ormar budućnosti za najbolju njegu odjeće