TvObzor
NOVA TV: “PROVJERENO” SE VRATILO NA MALE EKRANE

Najjača istraživačka emisija krenula s 14. sezonom?
Objavljeno 4. rujna, 2020.

Najjača istraživačka emisija u zemlji, Provjereno Nove TV, svoju 14. sezonu započela je u nikad izazovnijim vremenima. No to neće spriječiti njezinu hrabru ekipu u ostvarenju zajedničke misije – ispravljanju nepravdi i borbi za bolje i pravednije društvo. Ema Branica, Ana Malbaša, Ivan Čorkalo, Mato Barišić, Maja Medaković i Matina Tenžera, predvođeni urednicom Ivanom Paradžiković, i u novoj sezoni donose nevjerojatne ispovijesti, otkrivaju nepravilnosti, potiču institucije na rad te pokreću valove dobročiniteljstva, a priče koje pripremaju već za prvu epizodu opravdat će status Provjerenog kao emisije koja je postala sinonim za pravdu.

"Iza nas je 13. sezona koju smo, usprkos pandemiji koronavirusa i lockdownu, uspješno preživjeli i sada se vraćamo spremniji nego ikad. Uzbuđeni smo kao mala djeca pred polazak u školu. Nedostajao nam je teren, nedostajale su nam naše priče i osjećaj ponosa kada uspijemo riješiti neki problem, ispraviti neku nepravdu... Ako je suditi prema našem entuzijazmu, 14. sezona bit će jako dobra. Za početak imamo veliku istraživačku priču o zloupotrebi položaja i moći i seksualnom iskorištavanju od strane uglednog i utjecajnog člana društva. Uz takve, bit će, naravno, i onih priča zbog kojih svi zajedno postanemo malo bolji ljudi. U prvoj ćemo emisiji tako pokazati još jednu obitelj čija je sudbina dospjela u ruke naših gledatelja koji su se, kao mnogo puta prije toga, ujedinili i omogućili joj nešto dotad nezamislivo - obiteljsku kuću! ‘Šaka suza, vrića smija‘ uvijek je bio recept za dobru emisiju, i zato i 14. sezona nastavlja tim smjerom", najavila je urednica Ivana Paradžiković.

Tijekom 13 dosad prikazanih sezona ova višestruko nagrađivana novinarska ekipa promijenila je na stotine života, istjerala brojne slučajeve pred lice pravde te vratila nadu u bolje sutra mnogima koji su izgubili vjeru u društvo i institucije. Od 3. rujna ponovno su s nama svakog četvrtka u večernjem terminu na Novoj TV.

Nikola Kučar
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

RAZGOVOR: TOMISLAV MARIĆ - TOMA

Nekad treba izići iz zone komfora da bi se pomaknule neke osobne granice

2

“TVOJE LIVE ZVUČI POZNATO” - JOKER UKRADI U SEDMOJ EPIZODI

Antonija Šola pomrsila planove Alenu Bičeviću

3

NA NOVOJ TV SVE JE SPREMNO ZA PRAĆENJE IZBORNOG DANA

Bogat program i prva procjena rezultata