Tehno
SAMSUNG GALAXY NOTE 20 I GALAXY NOTE 20 ULTRA

Redefiniran pojam pametnog telefona uz bezvremenski dizajn
Objavljeno 4. rujna, 2020.
Mobiteli iz ove serije predstavljaju najbolje što se u svijetu telefona može ponuditi

Pametne telefone u današnjem obliku viđamo kakvih 10-ak godina bez prevelikih promjena u konceptu. Međutim, uz Galaxy Note 20 i Galaxy Note 20 Ultra dobivamo novi pogled na produktivnost, multimedijalne mogućnosti, fotografiranje i zabavu koju nam telefon može pružiti.


Samsung Galaxy Note serija pametnih telefona već je gotovo cijelo desetljeće s nama. Od početka pametni telefoni iz ove serije predstavljaju najbolje što se u svijetu telefona može ponuditi. Upravo takvi su i novi Galaxy Note 20 i Galaxy Note 20 Ultra koje smo pobliže pogledali i donijeli vam naših top pet razloga zašto su ta dva pametna telefona najbolje što tržište trenutno nudi.

S Pen

Krenut ćemo od zaštitnog znaka svakog Galaxy Note uređaja, pa tako i Galaxy Note 20 i Galaxy Note 20 Ultra. Naravno, riječ je o popularnoj “olovčici” S Pen. Ta pametna olovka omogućava nam nikad veću produktivnost na pametnom telefonu. Uz Galaxy Note 20 ili Galaxy Note 20 Ultra doslovno u velikom broju zadataka možemo zamijeniti klasično računalo. Da je tomu tako svakako valja spomenuti i mogućnost spajanja pametnog telefona i Bluetooth miša te Book Cover tipkovnice. Tako opremljen Galaxy Note 20 ili Galaxy Note 20 Ultra zaista je najmoćniji pametni telefon koji ste ikad imali. Uz S Pen i Samsungove alate kao što je Samsung Notes neće vam promaknuti ni jedna bilješka sa sastanaka ili predavanja. Jedan klik na S Pen olovci pretvorit će rukopis u tekst koji možemo kopirati i izvoziti dalje.

Kamera

Iako kameru na pametnom telefonu često gledamo u kontekstu ovjekovječenja nama važnih događaja, ona na Samsung Galaxy Note 20 i Galaxy Note 20 Ultra donosi i mogućnosti koje će u vama otkriti nove talente. Budite produktivni u stvaranju videozapisa u filmskom 21:9 omjeru i 24 sličice u sekundi, i to na iznenađujućoj 8K rezoluciji. Pro Video način rada dolazi s naprednim fokusom, zvukom, izlaganjem, osvjetljenjem i zumiranjem koji nam nude snimanje do 120 kadrova u sekundi za holivudske standarde. Trostruka stražnja kamera spremna je za svaku situaciju i donosi nam najbolju fotografiju koju možemo snimiti pametnim telefonom.

Zaslon za sve uvjete

Prvi put u Note seriji Galaxy Note 20 Ultra dolazi s najboljim AMOLED 2X zaslonom dosad i brzinom osvježavanja od iznenađujućih 120 Hz pružajući vizualnu glatkoću i automatski se prilagođavajući s obzirom na sadržaj kako bi se produljilo trajanje baterije. Galaxy Note serija oduvijek nam je pružala veliki prostor za rad i zabavu, pa je tako i na Note 20 seriji uz 6,7-inčni zaslon na modelu Galaxy Note 20 ili 6,9-inčni zaslon na modelu Galaxy Note 20 Ultra, koji uz to donosi i 120 Hz brzinu osvježavanja slike. Koju god veličinu odabrali, znajte kako s novim Note 20 ili Note 20 Ultra uvijek imate širok prostor za rad i golem zaslon za zabavu.

Snage napretek

Snažan pametni telefon danas je imperativ za svakog korisnika koji želi istinski uživati u svim mogućnostima koje nam pametni telefon nudi. Galaxy Note 20 i Galaxy Note 20 Ultra zahvaljujući Exynos 990 procesoru uparenom s čak 12 GB radne memorije na modelu Galaxy Note 20 Ultra te 8 GB radne memorije na Galaxy Note 20 pružaju nadmoćne performanse u svim zadatcima. Bez obzira na to imali otvorenih nekoliko aplikacija istovremeno, radili na prezentaciji i drugim dokumentima, uživali u najnovijem filmu ili pak igrali najnovije igraće naslove – novi Galaxy Note 20 i Note 20 Ultra spremni su pratiti vas u svim zadatcima. Uz najnoviji Android 10 i Samsungovo One UI 2.5 uživat ćete u svakom trenutku.

Mistične boje

Za kraj ostavljamo nimalo manje važan izgled. Galaxy Note 20 i Galaxy Note 20 Ultra donose bezvremenski dizajn koji će uvijek izgledati moderno i svježe. Uz tri mistične boje, crnu, bijelu te posebnu brončanu, s Galaxy Note 20 i Galaxy Note 20 Ultra uvijek ćete biti zapaženi. Satenski finiš jedinstven je samo za Galaxy Note 20 i Galaxy Note 20 Ultra pametne telefone, a donosi posebno ugodan osjećaj pod prstima. Samsung Galaxy Note 20 i Galaxy Note 20 Ultra upravo su krenuli s prodajom u Hrvatskoj, pa ako ste u potrazi za najboljim što tržište pametnih telefona nudi – Galaxy Note 20 serija je vaš odabir.
Marin Režić
Snažan pametni telefon danas je imperativ ako želite istinski uživati u svim mogućnostima
Uz Galaxy Note 20 doslovno u velikom broju zadataka možemo zamijeniti klasično računalo
Možda ste propustili...

HUAWEI PREDSTAVIO NAJNOVIJU SERIJU

FreeClip slušalice za novo iskustvo slušanja

NAJVEĆI GLOBALNI PRUŽATELJ RJEŠENJA ZA DATA CENTRE

Digital Realty povećava kapacitet data centra u Zagrebu

Najčitanije iz rubrike