Crna kronika
UKRADEN RADNI STROJ VRIJEDAN 350.000 KUNA

Daju 2000 € onome tko im pomogne pronaći traktor
Objavljeno 3. rujna, 2020.
Traktor i lopov još nisu pronađeni, pa se tvrtka sama odlučila ponuditi bogatu nagradu onome tko joj ga pomogne pronaći

Osječka tvrtka Top Agro nudi nagradu od 2000 eura za informacije o traktoru koji joj je ukraden početkom kolovoza. Traktor je vrijedan oko 350.000 kuna, a kako je izvijestila PU osječko-baranjska, između ponedjeljka i utorka, od 16 do 23.45, provaljeno je u dvorište tvrtke iz Osijeka i ukraden neregistrirani traktor. Poljoprivredni stroj i lopov još nisu pronađeni, pa se tvrtka sama odlučila ponuditi nagradu onome tko joj pomogne pronaći ga.

- Pozivaju se sve osobe koje raspolažu informacijama o ukradenom traktoru John Deere 6830 PREMIUM, zelene boje, broj šasije: L06830G567151, da se obrate na telefon 031/297-355 ili 031/297-073 ili na e-mail adresu: info@topagro.hr. Osobi koja dostavi informacije koje dovedu do pronalaska traktora tvrtka Top Agro daje 2000 eura nagrade - objavila je osječka tvrtka na svom profilu na društvenoj mreži. Radi se o traktoru proizvedenom 2008. godine, a imao je 9008 radnih sati.

Tvrtko Sebenji, direktor tvrtke Top Agro, koja se bavi prodajom i servisiranjem poljoprivrednih strojeva, objašnjava zašto su se odlučili na taj način proširiti potragu za ukradenim traktorom i ponuditi nagradu.

- Malo smo se u firmi posavjetovali i mislimo da bismo na taj način mogli doći do kvalitetne informacije koja bi dovela do pronalaska traktora. To nije mali traktor i velike je vrijednosti, pa smo zaključili kako bi bilo dobro ponuditi nagradu, jer se traktori najviše koriste na selu, pa bi nagrada mogla potaknuti nekoga da ne “zažmiri” ako vidi traktor, nego da nam to dojavi - kaže Sebenji, dodajući kako do sada nisu imali provala u tvrtku. “Ovo je jedno vrlo neugodno iskustvo za nas”, zaključuje Tvrtko Sebenji.

Sandra Lacić
Možda ste propustili...

TEŠKA PROMETNA NESREĆA KOD JOSIPOVCA

Poginuo vozač u sudaru više vozila

POŽAR U KOZJAČKOJ ULICI U OSIJEKU

Uništene tri prostorije kuće, ozlijeđenih nema

Najčitanije iz rubrike