Ekonomija
PEVEX U VINKOVCIMA

Prvi hrvatski trgovački lanac otvorio novi veliki prodajni centar
Objavljeno 3. rujna, 2020.
PEVEX je na tržištu prisutan od 1990. godine, a danas s 2000 zaposlenih posluje u 26 prodajnih centara u 22 grada diljem Hrvatske i nameće se kao prvi odabir za kupnju proizvoda za izgradnju, opremanje te uređenje doma i vrta

Današnjim otvorenjem novog prodajnog centra u Vinkovcima, koji se prostire na oko 5000 kvadratnih metara, broj prodajnih centara PEVEXA povećao se na 26.
Vinkovčani su se zbog toga razveselili jer je, zahvaljujući partnerskim odnosima s domaćim i inozemnim dobavljačima te stalnim praćenjem trendova i potreba kupaca, u ponudi PEVEXA više od 50.000 artikala. Kupcima u Vinkovcima tako je postala dostupna ponuda proizvoda iz sedam prodajnih programa: Građevina i boje, Željeznarija, Vrt i sport, Elektronika, Dom i dizajn, Keramika i sanitarije te Kućanski uređaji.
"PEVEX d.d. kontinuirano se razvija i unaprjeđuje, kako interno u razvoju poslovanja i zaposlenika tako i u eksternom tržišnom okruženju, čemu svjedoče pozitivni rezultati poslovanja te sudjelovanje u nizu projekata koji potiču društvenu odgovornost za doprinos u razvoju hrvatskog društva u cjelini. Posebno nam je zadovoljstvo što smo početkom rujna otvorili svoj 26. prodajni centar u Vinkovcima, što je nastavak uspješnih ulaganja u sve županije diljem Republike Hrvatske", poručeno je iz tvrtke.

Prodajni centar Vinkovci zaposlio je 46 djelatnika koji će svojim radom i zalaganjem pridonijeti daljnjem stvaranju pozitivne slike tvrtke kao poželjnog i uspješnog poslodavca i poslovnog partnera. Početna prosječna ukupna netoprimanja bit će oko 5700 kuna. "Nakon prošlogodišnjeg otvorenja našeg 25. centra u Vukovaru, veliko nam je zadovoljstvo otvoriti novi centar u Vinkovcima, pogotovo jer je izrazito vidljiv napredak u njegovoj suvremenosti, opremljenosti i uređenju u odnosu prema dosadašnjima. On predstavlja veliki korak u našem strateškom širenju u svim gradovima s više od 15.000 stanovnika. Novim centrom naši su Vinkovčani dobili mjesto ugodne i uvijek povoljne kupnje, a novi zaposlenici kvalitetne uvjete rada, na što smo jako ponosni", izjavio je predsjednik Uprave tvrtke PEVEX Jurica Lovrinčević.
Također, već početkom listopada PEVEX seli prodajni centar Slavonski Brod na novu i atraktivniju lokaciju (Naselje Slavonija II, br. 4). Preseljenje na novu lokaciju tretirat će se kao otvorenje novog prodajnog centra, a aktivnosti vezane uz preseljenje bit će identične onima kao i prilikom otvorenja novog prodajnog centra.
Prodajni centar nalazi se na adresi: PEVEX Vinkovci, Ulica H. D. Genschera 135.

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

NA MOSTARSKOM SAJMU 42 TVRTKE IZ RH

Planiraju poboljšati izvoz na tržište BiH

2

NAGLO USPORAVANJE INFLACIJE

MMF podigao prognozu za svjetsko gospodarstvo

3

OD POČETKA TRAVNJA DO KRAJA LISTOPADA PLANIRANO OKO 758.000 LETOVA

Španjolski avioprijevoznici povećavaju kapacitete