Dome slatki dome
DJEČJA SOBA

Kreativna rješenja za igru i više prostora
Objavljeno 3. rujna, 2020.
Pospremajući i reorganizirajući dječji prostor tijekom igranja ne samo da narušavamo njihovu igru ?već i njihov kreativni izraz

Dva svjetski poznata brenda udružila su snage kako bi stvorila razigrano rješenje za pohranu pod nazivom Bygglek. Sastavljena od niza kutija za odlaganje s ispupčenjima te posebnog kompleta lego-kockica, nova kolekcija nastoji potaknuti igru i pružiti više zabave u organizaciji doma.

Snažno vjerujući kako igra čini domove i svijet boljim mjestima, Ikea of Sweden i Lego Grupa udružili su se u uklanjanju prepreka za igru ​​u svakodnevnom životu, stvorivši praktično i razigrano rješenje u kojemu će djeca i odrasli moći zajedno uživati.

Pospremajući i reorganizirajući dječji kreativni prostor tijekom igranja ne samo da narušavamo njihovu igru ​već i njihov kreativni izraz i razvoj. Stoga su dvije tvrtke željele stvoriti rješenje za odlaganje koje samo po sebi nudi zabavno i razigrano iskustvo. Kutije su s gornje i prednje strane opremljene ispupčenjima, pa ih djeca mogu iskoristiti za odlaganje, ali i kao dio svojih kreacija - mogu u njih pohraniti svoje stvari ili ponosno izložiti ​​svoje ideje na njima.

"Mi uvijek vjerujemo u moć igre. Igra nam omogućava istraživanje, eksperimentiranje, sanjanje i otkrivanje", kaže Andreas Fredriksson, dizajner tvrtke Ikea of Sweden. "Tamo gdje odrasli često vide nered, djeca vide poticajno kreativno okruženje, a ova kolekcija će pomoći u premošćivanju jaza između ta dva pogleda, sve kako bi se osigurala kreativnija igra u domovima diljem svijeta. Osim toga, kolekcija se savršeno slaže s ostalim proizvodima omogućavajući da kreativnost vaše djece postane lijep i jedinstven ukras vašeg doma."

Kolekcija se sastoji od četiri različita proizvoda - seta s tri male kutije, dva seta većih kutija te seta kockica za početak novog i razigranog doživljaja. Može se koristiti s bilo kojim postojećim i budućim elementima jer su ispupčenja korištena na poklopcu i na prednjoj strani kutija dio standardnog lego-sustava. Ova kolekcija proširuje iskustvo igranja te stvara zabavna kreativna rješenja za pohranu koja su jednako zaigrana koliko i funkcionalna.
Jasminka Knežević

Više od kutija
Govoreći o kreativnom rješenju, Rasmus Buch Løgstrup, dizajner, kaže: “Kolekcija je više od kutija. Kolekcija je isprepletanje pohrane i igre. Obiteljima nudi kolekciju proizvoda koji pomažu stvoriti prostor za više igre u svakodnevici - potičući kreativnost i omogućujući im više zabave. To je mogućnost za igru, prikazivanje cool kreacija i stalnog ponavljanja igre - prepravljene, iznova stvorene ili započete ispočetka. To je priča o beskrajnim mogućnostima, baš kao što su i kockice.” Igre omogućuju djeci kreiranje i rekreiranje vlastitih priča, koja ovim procesom razvijaju ključne vještine 21. stoljeća.
Možda ste propustili...

LIFESTYLE H: RANILICA ZA DIJETE

Udobnost, sigurnost i praktičnost u dizajnu

DA ORHIDEJE DUGO I LIJEPO CVATU

I biljke vole piti zeleni čaj

NARCISE CVATU SAMO JEDNOM U SEZONI

Idealan cvijet za početnike

Najčitanije iz rubrike