Tehno
GALAXY UNPACKED ODRŽAN JE VIRTUALNO

Samsung predstavio najsnažnije Note uređaje dosad, njih čak pet
Objavljeno 21. kolovoza, 2020.
Samsung uređaji i servisi dizajnirani su da djeluju zajednički kako bi olakšali posao i zabavu

Samsung je prvi put iz Koreje virtualno održao Galaxy Unpacked, u prijenosu uživo otkriveno je čak pet novih uređaja, riječ je o najsnažnijim Note uređajima dosad: Galaxy Note20 i Galaxy Note 20 Ultra, tabletima Galaxy Tab S7 i S7+, namijenjenima za produktivnost i kreativnost, novom vrhunskom pametnom satu s naprednim značajkama za brigu o zdravlju Galaxy Watch3, elegantnim i ergonomskim bežičnim slušalicama s odličnom kvalitetom zvuka Galaxy Buds Live te preklopnom pametnom telefonu nove generacije Galaxy Z Fold2 s novim, znatnim poboljšanjima.

U najinovativnijoj Samsung Note serija dosad, Galaxy Note20 uređaji primjer su nevjerojatne tehnologije, koja funkcionira poput računala i pritom stvara doživljaj istinskog gejminga. Galaxy Note20 Ultra osmišljen je za sve Note obožavatelje s maksimalnim performansama i mogućnostima za produktivnost, a Galaxy Note20 namijenjen je širem krugu korisnika koji žele svoje vrijeme rada i zabave iskoristiti do kraja. Stoga Galaxy Note20 serija dovodi osobnu produktivnost na novi nivo, omogućujući rješavanje svakodnevnih poslovnih obveza s bilo kojeg mjesta u bilo koje vrijeme. Uz Galaxy Note20 seriju dolaze i nova S Pen olovka i aplikacija Samsung Notes za još bolje korisničko iskustvo, a funkcioniraju i na tabletima Galaxy Tab S7 i S7+. Dodatno, višegodišnje partnerstvo tvrtki Microsoft i Samsung osiguralo je neometan zajednički rad uređaja s osobnim računalom.


Vizualna glatkoća
Galaxy Note uređaji oduvijek su poznati kao pametni telefoni nevjerojatnih performansi, a Galaxy Note20 Ultra i Galaxy Note20 najsnažniji su Note uređaji koje pokreće najbrži procesor dosad. Uz nevjerojatne tehnološke napretke i vrhunske komponente, Galaxy Note20 uređaji dolaze i s poznatim, bezvremenskim i izdržljivim dizajnom u novoj mystic boji s posebnim teksturama, koje neutraliziraju mrlje i tragove prstiju. Prvi put u Note seriji, Galaxy Note20 Ultra dolazi s najboljim AMOLED 2X zaslonom dosad i brzinom osvježavanja od 120 Hz, pružajući vizualnu glatkoću i automatski se prilagođavajući s obzirom na sadržaj kako bi se produžilo trajanje baterije.

Samsung uređaji i servisi dizajnirani su da djeluju zajednički kako bi olakšali svakodnevni posao i zabavu. Korisnici tako mogu doživjeti nova iskustva uz Galaxy Note20 uparujući ga s ostalim Samsung Galaxy uređajima: Galaxy Tab S7 i Tab S7+, Galaxy Watch3 i Galaxy Buds Live. S tim dodatcima Note iskustvo donosi pametniji rad, zabavniji gejming, zdraviji život i ljepšu međusobnu komunikaciju.

Galaxy Tab S7 i Tab S7+ dva su svestrana tablet-uređaja koja kombiniraju moć računala, fleksibilnost tableta te povezivost pametnog telefona. Uz najnoviji procesor i 5G mrežu, Tab S7 i Tab S7+ omogućavaju videopozive vrhunske kvalitete, velike brzine preuzimanja te streaming bez kašnjenja. Snažan procesor i unaprijeđena tipkovnica, kao i poboljšanja S Pen olovke, sa sličnim mogućnostima kao u Galaxy Note 20 seriji, čine svakodnevnicu jednostavnijom. Osim produktivnijih radnih sati Galaxy Tab S7 i S7+ tableti s velikim, prekrasnim ekranom brzine osvježavanja od 120 Hz nude i nezaboravne zabavne trenutke uz gejming i visoku kvalitetu streaminga, koju pokreće 5G. Tablet uređaji opremljeni su i naprednim multitasking mogućnostima, kao i Super AMOLED zaslonom od 12,4 inča.


Produktivno iskustvo
Međusobno dijeljenje podataka na Tab S7 i S7+ tabletima s drugim uređajima sada je još lakše: korisnik može lako pronaći dostupnu Wi-Fi vezu s pomoću Auto Hotspot mogućnosti, koja će detektirati i druge Galaxy uređaje. A s Nearby Share datoteke se dijele s nevjerojatnom lakoćom s bližim kontaktima. Zaslon tablet-uređaja može se proširiti i sa Samsung PC-om preko Second Screen mogućnosti, koja duplicira ili proširuje zaslone. A alati poput Samsung Notes, S Pen olovka, Book Cover tipkovnice te Bluetooth miše zaokružuju korisničko iskustvo, koje postaje produktivno kao nikad dosad.

Nakon dva preklopna uređaja i prikupljanja povratnih informacija od korisnika Samsung je stvorio Galaxy Z Fold2, koji sadržava vrhunske inovacije što su ih tražili sami korisnici. Taj nevjerojatni uređaj luksuznog i kvalitetnog dizajna kombinira mobilnost i prenosivost pametnog telefona te veličinu i snagu tableta. Galaxy Z Fold2 dolazi s dva Infinity-O zaslona, čistog i oštrog prikaza. Galaxy Z Fold2 dostupan je u mistično crnoj i mistično brončanoj boji, a mnoge opcije uređaja pokreće upravo partnerstvo s Googleom i Microsoftom. Za sve korisnike kojima je važan jedinstven i prekrasan dizajn, Samsung je ponovno udružio snage s New York Fashion House i stvorio ograničeni Galaxy Z Fold2 Thom Brown Edition.

Tanja Kvorka
Prvi put u Note seriji, Galaxy Note20 Ultra dolazi s najboljim AMOLED 2X zaslonom dosad
Najčitanije iz rubrike