Tehno
POSLASTICA ZA GAMERE KOJI VOLE BRZINU

Logitech: Novi upravljač G923 za najveću moguću realnost igranja
Objavljeno 21. kolovoza, 2020.
Tehnički usavršen da pruži najveću moguću razinu realnosti igranja, G923 donosi TRUEFORCE - najnoviju generaciju tehnologije povratne sprege, koja simulirajući stvaran osjećaj za upravljačem zajedno sa zvukom motora donosi ultrarealistično vozačko iskustvo.

- Volan s odličnom tehnologijom povratne sprege može donijeti ključnu razliku između toga da ciljnom ravninom prođete kao prvi ili da se izvrtite na stazi i ne završite utrku. Novi volan Logitech G923 s tehnologijom TRUEFORCE vozaču pruža autentično iskustvo iza volana i simulira detalje koje osjećamo kao vozači utrka. Mogu osjetiti kada mi stražnji kraj automobila gubi kontakt s podlogom, što mi daje priliku da brzo korigiram putanju i ostanem ispred svojih konkurenata - rekao je Lando Norris, vozač McLaren F1 tima.

TRUEFORCE tehnologija povratne sprege donosi revoluciju koja omogućuje konzumaciju mnogobrojnih mogućnosti dostupnih u trkaćim igrama. Prenoseći stvarne "fizičke" karakteristike igre i zvuka u realnom vremenu vozačima omogućava da osjete urlik motora, škripu guma, vrstu podloge staze te odaziv upravljača kao nikada prije. Osmišljen za vozače simulacija vožnje, moderniziran je brušenim metalnim volanom obloženim kožom i poliranim pedalima za maksimalnu udobnost prilikom igranja.

Dostupan je po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 2999 kuna. G923 radit će i s PlayStation 5 kada se pojavi na tržištu. M.R.
Najčitanije iz rubrike