Crna kronika
STRAVIČNA PROMETNA NESREĆA U NAŠICAMA

Poginula 66-godišnjakinja, vozač se automobilom zabio u autobus
Objavljeno 15. kolovoza, 2020.

NAŠICE - Nažalost, nastavljaju se smrtna stradavanja na prometnicama Osječko-baranjske županije. Do nesreće s tragičnom posljedicom došlo je u petak poslijepodne, oko 16.25, u Zoljanu, mjestu kod Našica. Sudar automobila i autobusa bio je koban za 66-godišnjakinju koja je bila putnica u automobilu. U nesreći je žena teško ozlijeđena i vozilom Hitne pomoći prevezena je u Klinički bolnički centar Osijek, gdje je zbog težine zadobivenih ozljeda nekoliko sati poslije preminula.


- Do prometne nesreće došlo je kada je 52-godišnji vozač automobila, krećući se iz smjera Požege u smjeru Našica, u mjestu Zoljan, zbog još neutvrđenih razloga, prešao na lijevi prometni trak. U tom je trenutku udario u autobus koji se kretao iz suprotnog smjera, kojim je upravljao 44-godišnjak. U snažnom sudaru vozač automobila teško je ozlijeđen, kao i njegova suputnica, koja je poslije preminula u bolnici - doznajemo iz PU osječko-baranjske. Cesta između Našica i Požege zbog očevida prometne nesreće od 16.40 do 18.20 bila je zatvorena za sav promet.
Nesreća s poginulom osobom zbila se i u Gorskom kotaru. U sudaru automobila i motocikla u subotu u 14.15 kod naselja Močile, na području Vrbovskog, poginuo je 60-godišnji motociklist iz Zagreba. Od posljedica udara i pada s motocikla 60-godišnjak je poginuo na mjestu nesreće. Detalji policijskog očevida još nisu poznati. S.Lacić

Možda ste propustili...

OČEVID UTVRDIO UZROK SMRTNOG STRADAVANJA

76-godišnji vozač nije stao na znak STOP

SEDAM PROMETNIH NESREĆA S OZLIJEĐENIMA

Policija poziva na oprez, i dva djeteta ozlijeđena u sudarima

TEŠKA PROMETNA NESREĆA KOD JOSIPOVCA

Poginuo vozač u sudaru više vozila

Najčitanije iz rubrike