Osijek
PANNONIAN CHALLENGE

Odrađen uvodni trening za Pannonian, na secenu stupaju roleri
Objavljeno 13. kolovoza, 2020.

Natjecatelji u ekstremnim sportovima, skejteri, vozači BMX-a i romobila te roleri, sinoć su odradili uvodni trening i završne pripreme u skate parku za 21. izdanje najluđeg i najvećeg natjecanja u ekstremnim sportovima u ovom dijelu Europe, a već danas (četvrtak) na scenu stupaju roleri, odnosno energično natjecanje u Inline disciplini, čime će i službeno biti označen početak još jednog Pannonian Challengea.

U večernjim satima putem live streaminga uslijedio je i glazbeni dio programa za koji je bio zadužen dvojac bez kojega je teško zamisliti Pannonian Challenge, DJ-i Umbo i Omer, koji su gledatelje/slušatelje zabavljali do jutarnjih sati.
Kao što je već poznato, ovogodišnji Pannonian Challenge održat će se bez nazočnosti publike i bit će, kako su istaknuli organiziatori, jedino takvo natjecanje koje će se uopće održati u ovim takozvanim novonormalnim vremenima.


Podsjetimo - vijesti i zanimljivosti s natjecanja bit će dostupne na Facebooku, Instagramu i web stranici Pannonian Challengea, gdje će zainteresirani moći pronaći i live stream natjecanja, dok će se cjelokupan sportski program moći pratiti i putem live streama na stranici RTL.hr, ali i na A1 YouTube kanalu. I.A.

Možda ste propustili...

ŽUPANIJA POMOGLA U ORGANIZACIJI TERENSKE NASTAVE

Učenici livanjskog kraja u Vukovaru

URUČENE USPOMENICE NA MEMORIJALNU HODNJU OSIJEK - VUKOVAR

Svake godine sve više učenika želi dati svoj obol žrtvi Vukovara

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana