Osijek
AUTOSALON PROMIJENIO ADRESU

AC DUO preselio se bliže središtu Osijeka
Objavljeno 14. kolovoza, 2020.
Autocentar DUO Osijek, nakon godina boravka u industrijskoj zoni, sada se preselio bliže središtu grada, u Ulicu svetog Leopolda Bogdana Mandića 31D. Riječ je o autosalonu Atenze, u kojem su već izloženi Fordovi modeli, a sada će im stići i pojačanje u obliku najnovijih modela Fiata, Alfa Romea te Jeepa.

- Ništa se ne mijenja osima adrese. Svi kupci, ali i vlasnici Fiata, Alfa Romea ili Jeepa, sada mogu doći u mnogo veći i moderniji autosalon koji je blizu središta Osijeka. Imamo osiguran veliki broj parkirališnih mjesta za sve posjetitelje, a naši djelatnici svim će zainteresiranima dati pravovaljane informacije o svim uslugama koje autosalon nudi - rekao je Davor Brmež, voditelj maloprodaje autosalona Atenze. Treba naglasiti kako se u isti prostor preselio i servis te lakirnica Auto centra DUO. Prema Brmežovim riječima, radi se o iskusnim i licenciranim mehaničarima i lakirerima koji su prošli sve obuke i certificiranja u Hrvatskoj i inozemstvu. Vlasnicima Fiata, Alfa Romea ili Jeepa upravo je ta stručnost djelatnika u servisu bitna, jer se s povjerenjem i sigurnošću mogu obratiti u slučaju redovnog servisa ili kod pojave kvara.

Autocentar DUO u ponudi ima i dugoročan najam vozila. Taj je trend u Europi i SAD-u već dugo prisutan. Ovakva vrsta najma omogućuje ljudima i da svako malo mijenjaju automobil prema svojim financijskim mogućnostima te da uvijek voze nov, moderan, komforan, štedljiv i siguran automobil. Klijenti imaju manje financijsko opterećenje, nisu u riziku što će biti ako se dogodi nekakav problem. Uvijek imaju opciju vraćanja vozila, a u samom najmu u startu se dogovara i mogućnost da taj automobil i otkupe. AC Duo nedavno je preuzeo i franšizu Carwiza za Slavoniju, pa preko te platforme imaju mogućnost kratkoročnog najma, a uvjeti su nešto drukčiji u odnosu prema dugoročnom najmu. Riječ je o velikom broju vozila starih do tri godine iz grupacije Fiat, Kia i Renault. To su relativno mlada vozila s jamstvom, rate za, primjerice, Fiat Pandu kreću se već od 586 kuna mjesečno u opciji dugoročnog najma. Na ovaj način iz AC DUO-a pokušavaju ljudima ugraditi svijest da nije toliko bitno posjedovati vozilo, da je najam, ako se dobro ugovori, možda pametnija opcija. Sve detaljnije informacije zainteresirani mogu dobiti u autosalonu Atenze, u Ulici sv Leopolda Bogdana Mandića 31D. M.Bugarić
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana