Mozaik
PETAR DRAGOJEVIĆ SNIMIO VIDEO ZA “TO NE MOGU PODNIT”

U spotu mu glumi
olimpijac Buljubašić
Objavljeno 13. kolovoza, 2020.
Petar Dragojević ima spot za baladu "To ne mogu podnit", koju je izveo na Splitskom festivalu. Autor pjesme je Darko Bakić, frontmen Buđenja.

- Petar je pjevač koji je s godinama i iskustvom dobio svoju pravu patinu kojoj se vjeruje na svaku otpjevanu riječ. Imao je od koga to i naučiti. Meni kao autoru to je najvažnije. Ne zaostaje on ni u kategoriji superiorno tehničkih pjevača, ali to je sport u kojem se mi ne natječemo. Više nas zanima dermatologija i kardiologija, odnosno slušanjem doći do kože i srca - poručio je Darko. Aranžman potpisuje Vedran Baotić, a miks Tomislav Mrduljaš.

- Za mene je ovo neki novi početak, suradnja sa spomenutim autorsko-producentskim timom nešto je što me iznimno veseli. Svakom novom pjesmom trudit ćemo se zaviriti u srca i dušu moje dosadašnje publike i potražiti pjesmama neku novu publiku - kaže Petar. Režiju spota potpisuje Ante Gusić, a u spotu se pojavljuju nekadašnja TV voditeljica Marina Parlov Buljubašić i njezin muž, vaterpolist Ivan Buljubašić, zlatni olimpijac i europski prvak.

- Jako nam je drago da se Darko sjetio nas za snimanje spota, jer ga oboje jako cijenimo kao kantautora. Pjesma koju je napisao za Petra svidjela nam se na prvo slušanje i odmah nam ušla u uho. Na snimanju nam je bilo jako zabavno, iako sam prilikom snimanja uspjela izgubiti vjenčani prsten. Pokušali smo ga izvaditi ispod stijena, ali valovi su bili prejaki - kaže Marina. T.K.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike