Mozaik
IZVRSNA MANČESTERSKA ČETVORKA NASTUPIT ĆE 23. TRAVNJA 2021., U ZAGREBU

The Slow Readers Club u Tvornici
Objavljeno 13. kolovoza, 2020.
Gotovo godinu dana nakon prvog planiranog datuma, 23. travnja 2021., izvrsna mančesterska četvorka The Slow Readers Club stiže u Tvornicu kulture. Bend je u Zagreb trebao stići u travnju ove godine, ali je kompletna turneja iz razumljivih razloga otkazana. Otkazivanje turneje, srećom, nije poremetilo planove objave albuma, pa su tako The Slow Readers Ckub u ožujku izbacili izdanje “The Joy Of The Return“, koji se pokazao kao njihov najbolji i najuspješniji rad dosad.

TSRC su, na ostacima benda Omerta, oformili James Ryan, Aaron Starkie, James Ryan i David Whitworth. Istoimeni debi objavljen je 2011., a već je nasljednik, “Cavalcade” iz 2015., dobio odličnu podršku otočkih medija, ponajviše poznatog radijskog urednika Stevea Lamacqa. Prvi ozbiljan iskorak na kontinent bend je napravio spomenutim albumom “Build A Tower” zahvaljujući kojem su odradili veiku europsku turneju u sklopu koje su prvi put posjetili Zagreb i raspodali Mali pogon Tvornice.

S albuma “The Joy Of The Return“ već su izvučena tri singla, “All I Hear“, “Killing Me“, i aktualni “The Wait“, čiji je videospot predstavljen krajem srpnja. TSRC već duži niz godina smatraju jednim od najuzbudljivijih mančesterskih bendova koji u svom atmosferičnom i mračnom zvuku uspješno kombinira rock s plesnim electropopom.

Sve ulaznice kupljene za odgođeni koncert vrijede i za novi. U prodaji putem Eventima nova je količina ulaznica po cijeni od 75 kn, dok će na dan koncerta za ulaz trebati odvojiti 90 kn. T.K.
Možda ste propustili...

FILM U HRVATSKA KINA DOLAZI 25. SRPNJA

Kad je Deadpool sreo Wolverinea

Najčitanije iz rubrike