Crna kronika
OČEVID NESREĆE KOD ZGRADE OTOSA

Prošao kroz crveno pa snažno udario u Nissan
Objavljeno 10. kolovoza, 2020.
OSIJEK


Jedna osoba lakše je ozlijeđena u sudaru koji se zbio u subotu oko 19.45 na križanju Vukovarske i Ulice kardinala Alojzija Stepinca u Osijeku. Nesreću je izazvao vozač koji je prošao kroz raskrižje dok mu je na semaforu bilo crveno svjetlo.


- Hrvatski državljanin upravljao je Opelom Vukovarskom ulicom od istoka prema zapadu. Dolaskom do križanja nije stao na crveno svjetlo na semaforu, nego je nastavio vožnju bez zaustavljanja. U tom trenutku Stepinčevom ulicom, njemu s desne strane, naišao je Nissan kojim je upravljala vozačica. Došlo je do direktnog sudara, odnosno udara prednjeg dijela Opela u bočni dio Nissana. Nissan se nakon sudara zaustavio na boku. Vozačica Nissana zadobila je lakše ozljede - doznajemo od Zorana Kona, glasnogovornika Policijske uprave osječko-baranjske. Na mjesto nesreće pozvani su i osječki vatrogasci, koji su pomogli vozačici da iziđe iz prevrnutog Nissana.
Na križanju kod Otosa dogodilo se već više prometnih nesreća, a uvijek se radilo o neopreznosti jednog vozača, odnosno nepoštovanja semafora ili znakova na raskrižju. Od subote do nedjelje u jutarnjim satima u Osječko-baranjskoj županiji dogodilo se šest prometnih nesreća. Osim u ovoj u Osijeku, u preostalih pet nesreća nije bilo ozlijeđenih osoba, nego je samo nastala materijalna šteta. Na području Osijeka dogodile su se četiri prometne nesreće, a u Našicama i Đakovu po jedna. S.Lacić
Najčitanije iz rubrike