Mozaik
IGRANA VERZIJA CRTIĆA IPAK ONLINE

“Mulan” od 4. rujna na Disney+ za 190 kuna
Objavljeno 10. kolovoza, 2020.
Film "Mulan", jedan od potencijalno najvećih ovogodišnjih filmskih hitova, neće se prikazati u američkim i mnogim drugim svjetskim kinodvoranama. Nakon brojnih odgađanja početka kinoprikazivanja zbog pandemije koronavirusa, kompanija Walt Disney odlučila je ponuditi ovaj film korisnicima njihovog streaming servisa Disney+ i to po cijeni od 29,99 dolara, odnosno 190 kuna. Film će se na taj način moći gledati od 4. rujna. Osim u Americi, film će se na isti način moći gledati u Kanadi, Novom Zelandu, Australiji i mnogim zapadnoeuropskim zemljama u kojima je dostupan Disney+ streaming servis.

Vlasnicima kina ovo je veliki udarac, budući da su računali na "Mulan" kao na naslov koji bi mogao spasiti ljeto i vratiti publiku. Disney je objavio kako će film ipak biti prikazivan u kinima u onim zemljama u kojima nema streaming servisa, što je i hrvatski slučaj. "Mulan" je inače igrana prerada istoimenog Disneyjevog crtića iz 1998., čija se radnja odigrava u drevnoj Kini, a naslovna junakinja pretvara se da je muškarac kako bi spasila od vojne obveze svog onemoćalog oca. Redateljica filma je Novozelanđanka Niki Caro, a glavnu ulogu tumači kineska glumica i manekenka Liu Yifei.

Budžet za igranu verziju filma "Mulan" bio je oko 200 milijuna dolara, a film je još 27. ožujka 2020. trebao doći u kina, taman prije globalnog zatvaranja tržišta zbog pandemije. T.K.
Možda ste propustili...

PETI SINGL S IŠČEKIVANOG STUDIJSKOG ALBUMA

Grše objavio novu pjesmu i videospot "Dalmatino"

LEGENDARNA GRUPA IZVEST ĆE APSOLUTNO SVE NAJVEĆE HITOVE S 11 STUDIJSKIH ALBUMA

Rock-divovi The Cult svirat će na opatijskoj Ljetnoj pozornici

Najčitanije iz rubrike