Regija
UPISI

Još ostalo 127 mjesta
Objavljeno 7. kolovoza, 2020.
SLATINA

Od 127 slobodnih mjesta, koliko je ostalo u srednjim školama Virovitičko-podravske županije nakon ljetnog upisnog roka, u dvjema slatinskim školama još je 20 slobodnih mjesta.

U Srednjoj školi Marka Marulića Slatina može se upisati još pet učenika u obrazovnom programu za zanimanje agroturistički tehničar, a u Industrijsko-obrtničkoj školi još je 15 mjesta. Sedam učenika može se upisati za zanimanje prodavač, sedam za zanimanje krojač, i jedan za zanimanje pomoćni krojač.

Najviše slobodnih mjesta u županiji (26) ostalo je u Industrijsko-obrtničkoj školi Virovitica, gdje se može upisati još pet učenika za zanimanje tokar, osam za zanimanje zidar, osam za zanimanje cvjećar, i pet za zanimanje strojobravar. Srednja škola Stjepana Sulimanca Pitomača može upisati još 25 učenika, od toga 11 za zanimanje agroturistički tehničar, osam za zanimanje poljoprivredni gospodarstvenik, pet za zanimanje mehaničar poljoprivredne mehanizacije i jedan za zanimanje poslovni tajnik. U Srednjoj školi "Stjepan Ivšić" Orahovica još su 24 slobodna mjesta, devet za strojobravara, šest za konobara, četiri za kuhara te pet u Općoj gimnaziji.

Katolička klasična gimnazija s pravom javnosti Virovitica ima četiri slobodna mjesta, Glazbena škola Jan Vlašimsky Virovitica 18, a COOR Virovitica može upisati još dva učenika za zanimanje pomoćni kartonažer, i dva učenika za zanimanje pomoćni krojač. Prijave za jesenski rok mogu se podnositi od 21. do 28. kolovoza. P.Ž.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike