Regija
DO KRAJA KOLOVOZA SADRŽAJAN I RAZNOVRSTAN PROGRAM

Na Đakovačkom ljetu film, Knjižni buvljak te opereta
Objavljeno 6. kolovoza, 2020.
ĐAKOVO

Grad Đakovo priredio je raznovrstan program Đakovačkog ljeta koje se nastavlja 6. kolovoza u 16 sati Knjižnim buvljakom – prodajom knjiga, u organizaciji Gradske knjižnice i čitaonice u Kući Reichsmann. U 20.30 na pozornici Strossmayerova parka počinje prva filmska projekcija Ljetnog kina; na programu je film Glavni kuhar. Knjižni buvljak nastavlja se 7. kolovoza, u 16 sati, a u 10 sati je Memorijalna nogometna utakmica Jozipović – Dražetić – Kunštić, HNK Đakovo Croatia - HNK Vukovar 1991, na igralištu HNK Đakovo Croatia. U 19 sati u Rock baru King počinju Đakovačke kulturne tribine: Franjo Nagulov, Davor Ivankovac i Mario Šulina.

U 20.30 Ljetno kino nastavlja program filmom Parazit. U subotu, 8. kolovoza, Đakovačko ljeto nastavlja se u 16 sati Knjižnim buvljakom u Kući Reichsmann. U 16 sati je Memorijalni turnir Lovrić – Vidović, igralište NK Mladost, Ivanovci Đakovački, a u 19 sati u Kući Reichsmann predstavljanje knjige Utrke iz kutka „sporog“ trkača, autora Marija Kladarića. U nedjelju, 9. kolovoza, nastavlja se Memorijalni turnir Lovrić – Vidović.

U srijedu, 12. kolovoza, u 17 sati je u Kući Reichsmann program Vrijeme za priču (Uzbuna u moru, Sonja Ivić) i morska radionica (školjke od glinamola), a u 20.30 u parku Vesela udovica – opereta Opere b. b. Zagreb. Đakovačko ljeto završava 31. kolovoza. S.Ž.
Možda ste propustili...

U INDUSTRIJSKOJ ZONI STRIZIVOJNE

Kvadrat euro, razlika do realne cijene de minimis

FOTOGRAFIJE PRIMAJU DO 12. SVIBNJA

Bioraznolikost - fotonatječaj

Najčitanije iz rubrike