Dome slatki dome
UMJETNO CVIJEĆE I BILJE

Lijepo poput pravog
Objavljeno 6. kolovoza, 2020.
Umjetno cvijeće i bilje ne miriše kao pravo, ali svejedno će uljepšati svaki dom. Nikad neće uvenuti i godinama će izgledati svježe. Ako dio umjetnog cvijeća spremite negdje, možete ga mijenjati kako se mijenjaju godišnja doba, ili osvježiti izgled svom domu kad god poželite. Umjetno cvijeće savršeno je ako želite imati ukrašen i lijepo dekoriran životni prostor. Čim biljku unesete u svoj dom, unijeli ste toplinu i učinili ste ga ljepšim. Rezano cvijeće ne možemo imati kroz cijelu godinu, a i prilično je skupo njegovo konstantno mijenjanje, pa će alternativa svakako unijeti svježinu u vaš prostoru. Posebno ako kupite kvalitetno umjetno cvijeće.


Budući da umjetni cvjetovi nisu imuni na prašinu morate ih redovno čistiti, i to laganim otresanjem o manje predmete ili brisanjem suhom krpicom. Ako to činite vodom pazite da ne uništite cvijeće.


Listići za sušilicu odlični su za brisanje prašnjavih predmeta te da pomažu u odbijanju prašine sa sobnih biljaka. Razlog zbog kojeg koristim listiće za sušilicu je taj što su antistatični, pa skupljaju svu prašinu, a ne trebate ih vlažiti. Osim toga, ako želite da vam vaše umjetne biljke mirišu, poprskajte ih s nekoliko kapi omiljenog eteričnog ulja.J.Kn.
Možda ste propustili...

MOGU BITI PRIJENOSNICI BOLESTI

Sezona je krpelja, zaštitite svoje ljubimce

DETALJI ZA VRTOVE I TERASE

Užitak i odmor u toplim danima

Najčitanije iz rubrike