Sport
OSJEČANI DANAS PUTUJU U MAĐARSKU

Kulešević poveo 27 igrača, a čekaju ih dvije utakmice
Objavljeno 4. kolovoza, 2020.
Nogometaši Osijeka danas će otputovati u mađarski gradić Felcut, gdje će odraditi petodnevne mini pripreme uoči početka nove sezone, koju će 15. kolovoza otvoriti u Gradskom vrtu protiv Slaven Belupa. Trener Ivica Kulešević na put je odlučio povesti sve raspoložive snage, odnosno 27 igrača. Trojica od njih su vratari, Ivica Ivušić, Marko Malenica i Marko Barešić, osim njih u autobusu će biti devet braniča - Igor Silva, Todor Todorski, Mile Škorić, Danijel Lončar, Guti, Ante Majstorović, Robert Ćosić, Talys, Luka Marin, deset je veznjaka ili krilnih igrača - Laszlo Kleinheisler, Alen Grgić, Vedran Jugović, Mihael Žaper, Marin Pilj, Karlo Kamenar, Dmitro Lopa, Eros Grezda, Petar Bočkaj, Mihael Caimacov, Merveil Ndockyt, i četiri napadača - Mirko Marić, Antonio Mance, Josip Špoljarić i Dion Drena Beljo.


- Problem je što još uvijek igrači koji su propustili kraj prošle sezone zbog ozljeda nisu posve zdravi. Ipak, do početka prvenstva ima još 15-ak dana, pa se nadam kako ćemo se u Mađarskoj ekipirati do kraja. Predah između dvije sezone bio je kratak i to je novi izazov svima nama, jer se još nismo susretali s takvom situacijom. Zato će iznimno važno biti dobro balansirati rad na treninzima i vrijeme odmora kako bismo u optimalnom stanju dočekali početak sezone. Odigrat ćemo i dva pripremna susreta. U biti, ovo i nisu pripreme jer ćemo odmah početi trenirati u natjecateljskom režimu rada - rekao je Ivica Kulešević, trener nogometaša Osijeka.


Bijelo-plavi su se okupili jučer i odradili razna testiranja. Veći dio njih bio je vezan uz sportsku formu, a još jednom su se testirali i na koronavirus. U dva tjedna do početka sezone Kulešević i njegov stručni stožer pokušat će popraviti nedostatke u igri uočene u završnici prošle sezone, u kojoj je Osijek samo korak dijelio od najboljeg plasmana u klupskoj povijesti. D.Keler
SUPARNICI BUDAFOKI I PUŠKAŠ AKADEMIJA
Nogometaši Osijeka će tijekom boravka u Mađarskoj odigrati dvije pripremne utakmice. Sutra će snage odmjeriti s novim mađarskim prvoligašem Budafokijem, a u subotu (8. kolovoza) sastat će se s Puškaš akademijom, koja će, poput bijelo-plavih, sudjelovati u pretkolima Europske lige. Oba susreta igraju se u Pancho areni u Felcutu s početkom u 18 sati.
Možda ste propustili...

EURO PRED VRATIMA, A NIJEMCIMA U FOKUSU - IZBORNIK

Bayern kvari planove reprezentaciji

MEMORIJALNI BOĆARSKI TURNIR “PUKOVNIK IVICA ŠOLJIĆ”

Čepinčanima bronca, Šimiću prvo mjesto u pucanju

Najčitanije iz rubrike