Osijek
SAJAM ANTIKVITETA

Uz dobro društvo u lov na starine
Objavljeno 31. srpnja, 2020.
I ove prve subote u mjesecu, ali i prvog dana kolovoza očekuje vas puno zabave i zanimljivih otkrića ako svoje vrijeme odlučite provesti uz još jedan Sajam antikviteta.

Već tradicionalno, organizacijsku suradnju potpisuju Osječki sajam i Turistička zajednica grada Osijeka iz kojih pozivaju da na mnoštvu štandova pronađete poneku simpatičnu antiknu sitnicu savršenu kao poklon dragoj osobi ili se počastite kakvim lijepim komadom starinskog namještaja. Na Sajmu antikviteta uz starine mogu se pronaći i razni obrtnički proizvodi i proizvodi seoskih gospodarstava poput drvenih igračaka, sirova, dimljene mesne delicije, vino, zimnica, džemovi i drugi domaći proizvodi. Direktorica TZ-a grada Osijeka Tajana Rogulja ističe kako je ovo idealna prilika za novo ljetno druženje uz omiljenu osječku manifestaciju koja već godinama uveseljava brojne Osječane i njihove goste.

"Ove prve subote u mjesecu nastavljamo s našim sajamskim aktivnostima na radost svih posjetitelja koji vole subotnje prijepodne provesti uz davno zaboravljene sitnice i ugodno druženje s dragim ljudima. S obzirom na to da su i dalje na snazi epidemiološke preporuke, želimo pozvati građane na odgovornost i poštovanje svih mjera zaštite kojima se i mi vodimo u organizaciji ovakvih aktivnosti. Zbog toga će ulaz u sajamski prostor biti posebno istaknut, a na njemu će biti osigurana dezinfekcijska sredstva. Inače, Sajam antikviteta i jučerašnja Osječka ljetna noć uvod su u zanimljiva kulturna i sportska događanja koja nas očekuju u Osijeku ovoga kolovoza", zaključila je Rogulja. E. Nenadić
Najčitanije iz rubrike