Osijek
LJETO U DVORIŠTU KNJIŽNICE

Sljedeći tjedan održat će se 4 nove radionice
Objavljeno 31. srpnja, 2020.
U sklopu Ljeta u dvorištu Knjižnice Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek, od 6. srpnja do 22. kolovoza 2020. godine, održavaju se brojne radionice.

Sljedećeg tjedna radionica se neće održati u srijedu, 5. kolovoza s obzirom na to da je državni praznik Dan pobjede i domovinske zahvalnosti. U ponedjeljak, 3. kolovoza bit će radionica “Društvene igre” (druženje uz brojne društvene igre iz naše zbirke i poneku posuđenu od prijatelja iz Knjižnice). U utorak, 4. kolovoza je radionica Superjunaci (izrada maski tehnikom kaširanja), a u četvrtak, će se ukrašavati maske izrađene na radionici u utorak. U petak, 7. kolovoza bit će pripreme za GISKO tjedan Harryja Pottera, kada će se izrađivati sova Hedviga. Sve radionice traju od 9 do 11 sati.

Zbog ograničenog broja polaznika za svaku radionicu potrebno je prijaviti sudjelovanje na telefon 031/211 472 (Odjel za rad s djecom i mladima), a detaljan raspored svih događanja, koje spomenuti program obuhvaća, nalazi se na mrežnim stranicama Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek.

Više informacija o Ljetu u dvorištu Knjižnice može se dobiti na Odjelu za rad s djecom i mladima. I.A.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike