TvObzor
DOMA TV: TREĆA SEZONA AKCIJSKE SERIJE "SUPERGIRL"

Novinarka, članica tajne vladine organizacije i superjunakinja
Objavljeno 31. srpnja, 2020.

Doma TV od prvog dana kolovoza počinje s prikazivanjem treće sezone hit-serije "Supergirl" u čijem je središtu osebujna Kara koja posjeduje supermoći, dok istovremeno balansira između novinarskog posla i rada za tajnu vladinu organizaciju. Treća sezona donosi nove avanture ove originalne junakinje koja u burnom životu smisao pronalazi u borbi protiv zločina u liku Supergirl.

Utemeljena na DC-jevu liku Supermanove sestrične, Kara Zor-El nakon 12 godina tajenja svojih moći na Zemlji naposljetku odluči prihvatiti svoje nadljudske sposobnosti i postati junakinja kao što joj je oduvijek bilo suđeno. Dvanaestogodišnja je Kara uz pomoć roditelja pobjegla s uništenog planeta Kriptona istodobno kad i mali Kal-El. Pod zaštitom i brigom poočima i pomajke Jeremie i Elize Danvers, Kara je na Zemlji rasla u sjeni svoje polusestre Alex i naučila skrivati fenomenalne moći koje dijeli sa svojim slavnim bratićem kako bi skrila svoj identitet.

Godinama poslije Kara je živjela u National Cityju i dalje skrivajući svoje moći, no kad je pad zrakoplova ugrozio Alexin život, Kara je poletjela i spasila je. Sada Kara balansira između posla novinarke u CatCo Worldwide Mediji i rada za Odjel za izvannormalne operacije (DEO), supertajnu vladinu organizaciju čija je misija zaštititi National City i Zemlju od prijetnji. U DEO-u Kara radi za J"onna J"onzza, Martian Manhuntera, sa svojom sestrom Alex i najboljim prijateljem Winnom Schottom. U Karinu se životu pojavljuju i medijska mogulka Cat Grant, fotoreporter James Olsen koji je i Guardian, maskirani osvetnik, Lena Luthor i Mon-El od Daxama čiji je planet opustošen kad je Kripton uništen. Dok se Kara nastoji snaći u međuljudskim odnosima i burnom životu novinarke, srce joj ispunjava borba protiv zločina u liku Supergirl.

U trećoj sezoni Kara se nosi s gubitkom Mon-Ela usredotočivši svu svoju energiju na ulogu Supergirl i tajanstvenu novu prijetnju National Cityju. Alex priznaje Maggie tajnu o njihovu nadolazećem vjenčanju, dok je jedan građanin National Cityja tajanstveno povezan s Karom, a Lena povlači hrabar potez.

Nikola Kučar
Možda ste propustili...

SATIRIČNA KOMEDIJA “IZA KULISA”

Jedinstven prikaz pandemije putem umjetnosti

JOLE KAO GOST PANELIST U ‘’TKO TO TAMO PJEVA?’’

Atmosfera me potpuno obuzela, stvarno sam uživao

NA HBO MAX STREAMING PLATFORMI I HBO KANALU

Premijera miniserije “Simpatizer”

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

RAZGOVOR: TOMISLAV MARIĆ - TOMA

Nekad treba izići iz zone komfora da bi se pomaknule neke osobne granice

2

“TVOJE LIVE ZVUČI POZNATO” - JOKER UKRADI U SEDMOJ EPIZODI

Antonija Šola pomrsila planove Alenu Bičeviću

3

PRIKAZIVANJE HVALJENE HRT-OVE SERIJE OČEKUJE SE NA JESEN

Počelo snimanje druge sezone “Dnevnika velikog Perice”