Tehno
SAMSUNG

Konferencija Life Unstoppable
Objavljeno 31. srpnja, 2020.
Samsung je najavio prvu interaktivnu, virtualnu konferenciju pod nazivom Life Unstoppable na kojoj će se predstaviti vrhunske inovacije – od pametnih telefona, nosivih uređaja, televizora, audioopreme do kućanskih uređaja.


Svim sudionicima prikazat će se Samsung inovacije koje su usmjerene korisnicima i njihovim potrebama te pružaju brojne mogućnosti za besprijekorno i neograničeno umrežavanje. Tijekom 45 minuta virtualnog obilaska prikazat će se način na koji novi uređaji nude jedinstvena rješenja u području zabave, gejminga te kreativnosti na poslu i tijekom slobodnog vremena.


Ovaj interaktivni događaj svim ljubiteljima Samsung inovacija i tehnologija omogućit će da iz udobnosti svog doma upoznaju i istraže nove proizvode poput mobilnih telefona, televizora i kućanskih aparata.


"Konferencijom Life Unstoppable imat ćemo priliku na drukčiji način predstaviti naše nove uređaje i prikazati kako naša umrežena, inovativna tehnologija pokreće život bez ograničenja. Digitalna konferencija samo je jedan od načina na koji Samsung prilagođava svoje poslovne aktivnosti novim okolnostima i globalnim promjenama koje su nas zadesile. Uz to, nastavljamo razvijati i autentične inovacije za korisnike i društvo, pa ćemo u rujnu prikazati kako naša umrežena inovativna tehnologija pokreće život bez ograničenja", izjavio je Benjamin Braun, direktor Odjela za marketing Samsunga Europe.


Prva virtualna interaktivna konferencija "Life Unstoppable" namijenjena je medijima i partnerima, a održat će se 2. rujna s početkom u 10 sati. M.R.
Prikazat će se jedinstvena rješenja u području zabave, gejminga te kreativnosti na poslu
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike