Crna kronika
POLICIJA ISTRAŽUJE JE LI RIJEČ O SAMORANJAVANJU

Lovočuvaru prostrijeljena noga
Objavljeno 31. srpnja, 2020.
VINKOVCI


Policija je nakon provedene kriminalističke istrage obavijestila javnost o slučaju ranjavanja lovočuvara u šumi Joševo u blizini Gradišta kod Županje. Policija je informaciju o ozlijeđenom 42-godišnjaku dobila od hitnog prijema Opće županijske bolnice Vinkovci. Jedan od djelatnika bolnice rekao im je kako su zaprimili muškarca s prostrijelnom ranom noge. Policajci su potom otišli u bolnicu i porazgovarali s 42-godišnjakom koji je zadržan na bolničkom liječenju.


Utvrđeno je kako je 42-godišnjak u kasnim večernjim satima u utorak, kao lovočuvar, obilazio teren šumskog predjela „Joševo“ kod Gradišta, kada je zadobio prostrijelnu ranu noge. Također je utvrđeno da je pritom sa sobom nosio kratko vatreno oružje (riječ je o pištolju), a ispitivanjem alkoholiziranosti utvrđeno je da je u krvi imao 1,25 promila alkohola. Policija nastavlja kriminalističko istraživanje u cilju otkrivanja svih okolnosti događaja, da se utvrdi je li riječ o nes(p)retnom samoranjavanju ili o nečem drugom.

U županjskom kraju u proteklom je razdoblju zabilježeno više samoranjavanja. Prije nepunih pet godina, u obližnjem predjelu Velike livade, između Županje i Bošnjaka, u lovu je došlo do samoranjavanja 69-godišnjeg lovca. Nažalost, od posljedica zadobivenih ozljeda, nesretni je lovac ubrzo preminuo. M.Bu.


Milan Bugarić
Možda ste propustili...

POLICIJA UPOZORAVA NA KRIVOTVORINE

Kolaju krivotvoreni euri

NEPRAVOMOĆNE PRESUDE U DVA SLUČAJA U SLAVONIJI

Zbog galame u zatvor, zbog prijetnji smrću uvjetna kazna

Najčitanije iz rubrike