Crna kronika
NEUSPJEŠAN BIJEG OD POLICAJACA

Filmska potjera po oranici za kradljivcima cigareta
Objavljeno 29. srpnja, 2020.

SLATINA - Poput scena iz najnapetijih kriminalističkih trilera izgledala je potjera slatinske policije za počiniteljima niza kaznenih djela na području policijskih uprava Vukovarsko-srijemske i Virovitičko-podravske županije. Naime, u utorak su policijski službenici Policijske postaje Slatina, prilikom svoje redovite ophodnje, između Slatine i Medinca, na državnoj cesti D34 zaustavili osobni automobil zagrebačkih registracijskih oznaka. U njemu su bile tri muške osobe, a na stražnjem je sjedalu iza vozača uočena veća količina cigareta i alkoholnih pića.


Prema priopćenju policijske službenice za odnose s javnošću PU virovitičko-podravske Đurđice Veličan, tijekom daljnjeg postupanja i provjere identiteta osoba koje su se nalazile u osobnom automobilu te su osobe djelovale vidljivo nervozno, a iznenada su, u jednom trenutku, dvije od njih izišle iz vozila i dale se u bijeg prema poljskom predjelu s desne strane osobnog automobila. Jednu su osobu policijski službenici PP Slatina svladali uporabom sredstva prisile neposredno pred vozilom, a drugu su uhvatili na oranici oko 300 metara od zaustavljenog osobnog automobila, čime je spriječen njihov bijeg.

Riječ je o 41-godišnjaku iz Batinjana, 44-godišnjaku iz Zagreba i 62-godišnjaku iz Đeletovaca. Oni su provalili u dvije trgovine mješovite robe, u Srijemskim Lazama i u Vukovaru, iz kojih su otuđili metalne kase s pologom, cigarete te alkoholna pića. P.Žarković

Možda ste propustili...

OČEVID UTVRDIO UZROK SMRTNOG STRADAVANJA

76-godišnji vozač nije stao na znak STOP

NA PRIJELAZU STARA GRADIŠKA

Pijan pokušao autom u BiH

Najčitanije iz rubrike