Dome slatki dome
UREĐAJI ZA ČIŠĆENJE

Raditi u dobro organiziranom i čistom prostoru
Objavljeno 30. srpnja, 2020.
Ponuda modela zadovoljit će sve potrebe – od malog ureda do industrijskog postrojenja

Imati uredno i čisto radno okruženje svakoga raduje i motivira. Bez obzira na to je li riječ o uredu, skladištu, prodajnom prostoru, salonu, ili nekom drugom mjestu, raditi u čistom i dobro organiziranom prostoru sigurno će na svakoga djelovati pozitivno.

Pandemija koronavirusa dodatno je dala poticaj u tom smjeru, pa ako do sada niste toliko polagali pozornost na urednost i strojeve koji vam u tim zadacima mogu pomoći – idealno je vrijeme. Annavi je prva hrvatska robna marka uređaja za pranje i čišćenje koja djeluje u sklopu tvrtke NK&M d.o.o. iz Bjelovara. Kao rezultat težnje za vrhunskim i pristupačnim uređajima krojenima potrebama hrvatskog tržišta, tvrtka je potpisala ugovor s renomiranim talijanskim proizvođačem IPC-om, jednim od najvećih proizvođača na svijetu u tom segmentu poslovanja. Annavi će vam ponudi uređaje u četiri kategorije: perači podova, pometači podova, usisavači i visokotlačni perači. Krenut ćemo od zadnje kategorije – visokotlačni perači. Ponuda modela je zaista bogata, a namjena će zadovoljiti sve – od malih korisnika koji trebaju ulazni profesionalni model koji pere uz hladnu vodu i tlak do 150 bara, pa do „mrcina“ koje tjeraju vodu i do 200 bara pritiska uz protok od 900 litara na sat i temperaturu do 150 Celzijevih stupnjeva.

I dok kod visokotlačnih perača postoje oni koji ga možda i ne trebaju, pometači podova su proizvodi koje jednostavno trebaju svi. Bez obzira na to imali skladište od nekoliko tisuća metara kvadratnih, ili samo cestovni prilaz uredu, Annavi će vam ponuditi rješenje. Ulazni model poput Annavi WS65 M koji smo nedavno imali prilike i testirati, zadovoljit će sve koji tek ulaze u svijet pometača podova, no Annavi može pratiti vaše potrebe u svim razmjerima, jer su u ponudi od ručnih uređaja do vozila kadrih pomesti više od 10.000 m2 na sat uz pogon na baterije! Ako su vaše potrebe rafiniranije, Annavi u ponudi nudi i perače podova, a kao i u prethodne dvije kategorije, tako i ovdje imamo u ponudi od ulaznih ručnih uređaja pa do moćnih vozila. Imate li prodajni salon, perač podova je nužan, a krpa i kanta s vodom zauvijek će otići u povijest. O rezultatima pranja ručno, ili uz pomoć uređaja, bespredmetno je uopće raspravljati.
Marin Režić
Profesionalni usisavači za svaku namjenu
Annavi nam je pokazao i svoja rješenja za ured u obliku profesionalnih usisavača. Jasno, Annavi usisavači nude se u izvedbama za usisavanje ureda, ali i onih koji nas mogu pratiti u radnim zadacima. Ponuda modela zadovoljit će sve potrebe – od malog ureda do industrijskog postrojenja, a kao i kod ostalih kategorija i ovdje uređaji odišu visokom kvalitetom, mogućnostima i profesionalnom namjenom. Iskoristite ljeto za opremanje i novi poslovnih zamah na jesen.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike