Dome slatki dome
JAMSTVO 30 GODINA

Posude za hranu i piće idealne za putovanja
Objavljeno 30. srpnja, 2020.
Ako želite ponijeti na put svoju omiljenu kavu, Tefal Thermo šalica idealno je rješenje. Napravljena je od inoksa i ima silikonsku oblogu. U njoj možete sačuvati sve vruće i sve hladne napitke, pa tako čak i sladoled, koji se dugo neće otopiti. Visina Thermo šalice idealna je za njezino stavljanje ispod aparata za kavu, a njezino dno idealno sjeda u ulegnuća u automobilima koja su namijenjena za manje boce. Šalica se može prati u perilici za posuđe.

Tefal plastična posuda za pohranu hrane čuva njezinu svježinu do dva puta duže. Posuda je 100 % zaštićena od curenja tekućine, i to je čini idealnom i za putovanja. Silikonska brtva omogućuje visok tlak u posudi da hrana zadrži svoju svježinu što duže. Ima obujam od jedne litre i jamstvo od 30 godina. Primjerena je čak i za dječju hranu. Posuda se može prati i u perilici za posuđe.

Staklena posuda za hranu 4 u 1 može poslužiti za: pripremu, posluživanje, spremanje i transport hrane. Tefal MasterSeal staklena posuda za očuvanje svježine hrane omogućit će vam pripremu, posluživanje, spremanje i transport bez ikakvih problema. Napokon ćete moći koristiti jednu posudu za sve namjene zahvaljujući kombinacijama, vrhunskim materijalima te specijalnoj brtvi koja garantira uvjete koji produžuju svježinu hrane. Staklenu posudu možemo bez problema staviti i u pećnicu na temperaturu do 420 C. J.Kn.
Možda ste propustili...

NARCISE CVATU SAMO JEDNOM U SEZONI

Idealan cvijet za početnike

SADNJABOBIČASTOG VOĆA

Uzgojite vlastite maline

Najčitanije iz rubrike