Osijek
KNJIŽEVNI KVIZ PREKO PLATFORME MYQUIZ

“Čitaj me, pa gledaj”
Objavljeno 29. srpnja, 2020.
S obzirom na sve veću popularnost kvizova u mrežnom okruženju, Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek organizira GISKO književne kvizove, koji će se održavati svakog posljednjeg petka u mjesecu. Kvizovi će se sastojati od 20 pitanja s tri ponuđena odgovora od kojih je jedan točan, a pitanja sastavljaju knjižničari. Svaki mjesec natjecatelje očekuju nove, uzbudljive teme, žanrovi i književni kviz-motivi.

Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek sezonu kvizova započinje u petak, 31. srpnja 2020. godine s početkom u 20 sati, kada se održava "Čitaj me, pa gledaj", književni kviz preko mrežne platforme MyQuiz. Kviz će biti aktivan na poveznici. Rezultati svakog kviza do kraja će se godine zbrajati, a osoba s najboljim ukupnim rezultatom osvojit će godišnju individualnu članarinu u Gradskoj i sveučilišnoj knjižnici Osijek.

"Ako vam vrijeme i mjesto radnje, glavni likovi i pisci nisu nepoznanice, pridružite nam se preko poveznice na Facebook ili mrežnoj stranici Knjižnice. Ako propustite riješiti kviz u 20 sati, svaki ćemo kviz ponoviti te mu možete pristupiti i u 21 sat", ističu u Gradskoj i sveučilišnoj knjižnici Osijek.

Sve dodatne informacije zainteresirani mogu dobiti na Posudbenom odjelu za odrasle Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek ili na kontakt-telefon: 031 211 218. I. Alilović
Možda ste propustili...

U OŠ DALJ OKONČAN POLA MILIJUNA EURA VRIJEDAN PROJEKT KOZMOS

Visokotehnološkom društvu trebaju za STEM osnaženi učenici i nastavnici

Najčitanije iz rubrike