Autoglas
PREMIJERA: BMW X7

Opaka sportska ekskluziva za samo 500 odabranih odlikaša
Objavljeno 28. srpnja, 2020.
BMW X7 Dark Shadow Edition najluksuznija je verzija najvećeg BMW-ova SUV-a

Najluksuznija verzija najvećeg BMW-ova SUV-a nudi se isključivo u varijanti M50i, nudeći izvanredne performanse koje daje 530 KS snažni N63 Twin Power Turbo V8 motor.

Najupečatljivija značajka modela Dark Shadow Edition je BMW Individual Frozen Arctic Grey metalik boja, koja je na nekom BMW X modelu dostupna prvi put. Ekspresivan završni premaz BMW-a X7 Dark Shadow Edition upotpunjen je bojom BMW Individual High Gloss Shadow Line, koja prednjoj rešetki, usisnicima zraka i ispušnim cijevima daje fini crni sjaj. Ovo stvara suptilni kontrast matiranim svjetlucavim površinama karoserije, što također naglašava kroz krovne nosače visokog sjaja i crna stakla. Dinamični karakter naglašen je aerodinamički optimiziranim vanjskim elementima M sportskog paketa, koji je također dio standardne opreme.



Ova posebna edicija postavljena je na 22-inčne M lake naplatke s mat crnim premazom Jet Black, a vrhunske performanse motora prati snažan zvuk iz M sportskog ispušnog sustava. Čitav interijer je presvučen u merino kožu i alkantaru kombiniranu s BMW Individual završnu obradu unutarnjih dijelova u boji Piano Black s logotipom posebnog izdanja. Na popisu standardne opreme, između ostaloga, su Bowers & Wilkins Diamond Surround ozvučenje, panoramski stakleni krov Skylounge. TV funkcija plus, infotainment za putnike straga i masaža na prednjim sjedalima. BMW X7 Dark Shadow Edition proizvodit će se od kolovoza u BMW tvornici Spartanburg, SAD, i ograničen je na samo 500 jedinica.



BMW će X7 Dark Shadow Edition kupcima ponuditi u kombinaciji s dva ili tri sjedišta u drugom redu. Bez obzira na broj sjedišta, BMW-ov veliki SUV s integralnim pogonom (xDrive)+) pokreće 4,4-litreni biturbo V8 motor s 530 konjskih snaga i 750 Nm najvećeg obrtnog momenta, što je dovoljno da iz mjesta do "stotke“ stigne za 4,5 sekundi i potom razvije elektronski ograničenih 250 km/h. Cijena za kupce u Europi iznosi nešto više od 126.000 eura. Za odabrane kupce ova cijena neće biti problem. Kako neslužbeno doznajemo, svi modeli koji napuste tvornicu bit će prodani.

Maro Pavličević
// PREMIJERA //
Vrijedni paketi dio su opreme
Dio standardne opreme su paketi Driving Assistance Professional Package, Cold Weather Package, Luxury Seating Package i Executive Package. Kupci dobivaju M kožni upravljač, BMW Individual Merino potpuno kožne presvlake, BMW Individual krovnu liniju. Crna merino koža koristi se i za ostale dijelove kabine, a aluminijski ulošci i crna klavir ploča dio su kokpita.
Možda ste propustili...

CX-80 UDOBNOST, PRAKTIČNOST I SVESTRANOST

Nova perjanica Mazde sa 7 udobnih sjedala

TALIJANSKA POLICIJA POHVALILA SE SA NOVIM "KONJEM U SVOJOJ ERGELI"

Lamborghini Urus za policajce